Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért sípol a gép és kap...

Miért sípol a gép és kap kékhalált mindig?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy a számítógépem mihelyst elindítok egy böngészős játékot(másmilyet már el se merek),vagy megnézek egy nagyobb felbontású videót, elkezd sípolni. olvastam olyat hogy ezek bizonyos BIOS üzenetek de semmilyen rendszert nem fedezek fel benne csak annyit hogy ha mondjuk facebookozok és onnan hirtelen ablakot váltok és Forge of Empirézek elkezd sípolni megállás nélkül (néha egy szünettel vagy kettővel) de ha visszaváltok facebookra megint semmi baja. ÉS gyakran kap kékhalált is.

Kérlek segítsetek mi lehet a baj, esetleg RAM vagy tápegység hiba?

2014. aug. 20. 00:07
 1/9 anonim válasza:
Nem tudom biztosra, de most olvastam valahol, hogy a legutóbbi windows 7 frissítés kék halált okoz, megoldás a törlése. Guglizz rá, hogy pontosan melyik frissítés az.
2014. aug. 20. 00:13
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem, nem hisezm hogy a lgfrissebb van, és azt hiszem hogy a sípolás kapcsolatban áll a kékhalállal :) de azért köszönöm a választ
2014. aug. 20. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem melege van a processzorodnak vagy az alaplapodnak. Szervízben rendesen ki tudják takarítani, sűrített levegővel kifújják a sok év alatt összegyűlt port. Te is próbálkozhatsz pórszívóval, sajnos az nem olyan hatásos csak ha szétszeded a ventilátorokat.
2014. aug. 20. 00:34
 4/9 A kérdező kommentje:
rendben azt is kipróbálom holnap
2014. aug. 20. 00:36
 5/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Az, hogy előbb sípol is arra enged következtetni, hogy túlmelegszik. Ennek több oka lehet, vagy elromlott egy ventillátor benne (megállt), vagy csak olyan poros belül, hogy nem tud lehűlni a proci és/vagy a videokártya (esetleg más alkatrész(ek)). Többek közt AIDA programmal meg tudod nézni a hőmérsékleteket, ha a CPU vagy GPU 70-80°C fölött van facebook/FoE közben, az már rosszat jelent.
2014. aug. 20. 00:39
 6/9 A kérdező kommentje:
fhuu ezt megnézem köszönöm :) minngyárt írom is hogy fölötte van e
2014. aug. 20. 00:40
 7/9 A kérdező kommentje:
a baj cask az hogy nemtudom holnézzem meg a hőmérsékletét
2014. aug. 20. 00:43
 8/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Bal oldalt "Számítógép", az ott megnyílók közül pedig "Érzékelő".
2014. aug. 20. 09:39
 9/9 A kérdező kommentje:
nem mutat semmit
2014. aug. 20. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!