Ascrock h97 pro4 alaplap mennyire jo? Kompatibilis a broadwell procikkal?
G3240+8GB, és később vehetsz bele i5-öt.:)
Sokan ajánlgatják a H97/Z97-es alaplapokat, mert az majd kompatibilis lesz, de nem lennék meglepődve, ha jönne majd egy új chipset velük, túl korán jött a 97-es. Persze ettől még lehet kompatibilis ez is.
Tudomásom szerint csak Z97-el lehet a milleniumi Pentiumot is.
Azon meg ne legyél meglepődve,mert köztudott tény,hogy a Broadwell-hez lesznek 100-as sorozatú alaplapok is.
A H97 nagyjából olyan,mint azok az AM3 lapok,amik BIOS frissítéssel támogatták a Zambezi FX-eket.
Szimplán csak hülyeség H87-t venni,mikor azonos áron a H97 újabb,továbbá ott a Broadwell támogatás.
Az hogy melyik proci legyen,illetve mennyi RAM,az attól függ hogy mi a fő felhasználási terület.
köszönöm a válaszokat! 3. alapból igen és régen úgyis volt de mostanában a gyártók már a 81 85 és h87 est is engedélyezték frissités után.
4. tudom, hogy köztes megoldás. ha a h97 pro4 el lehet tuningolni a g3258 at akkor ez a párositás lesz meg húzva tudja az i3 szintet csak a fogyasztása meg melegedése lesz rossz de ezt valoszinű csak heti pár órában használnám ki. amúgy láttam adtak ki lebutitott z97 eseket kimondott g3258 hoz ugyanolyan árban mint a jobb z97 eseket annyi extrával, hogy lehet egy gombnyomással tuningolni bootoláskor:D
Az asus rol talaltam cikket,hogy ők most is engedelyeztek de az asrockrol nem de elotte ők is engedelyeztek a tuningot nem csak Z szerian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!