Letakarítotam a procit hütőventi és a hütöborda közé kell hütő zsirt tenni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 00:14
1/3 anonim válasza:
Igen. Kell hővezető paszta. Van többféle is, én a ventik mellé adott sima kis tubusosat, az ezüst tartalmút, és elektronikai boltban kapható nemtudom milyen fajtát próbáltam. A közhiedelemmel ellentétben illik cserélni a pasztát de legalább ellenőrizni, mondjuk a 3-6 havi géptakarításkor, mivel tartalmaznak nedvességet ami elillanhat. ZIF socketből feloldás nélkül(oldalsó kis kar felnyitása) kivettem egy procit ami a bordára volt ragadva és 20 perces késélezés után egy borotvaélesre fent pengével tudtam nagyon óvatosan levenni.
2/3 anonim válasza:
Itt is van ész.:D
Nézzed meg nem-e illant el a nedvesség.Azért "nedves", hogy fel tud kenni a procira, szerinted nem párolog el 50 fokon???
Nem érdemes drága procipasztát venni, egy-két fok kül. van.
Nekem pl fogkrém van közé kenve.XD
3/3 anonim válasza:
kb amit a 2. válaszoló ír. szoktak még sima ragasztót vagy sziloplasztot(építőipari tömítőanyag) is használni, ha éppen az van kéznél. de ezeket a proci és a borda közé kell tenni, a borda és a venti közé nem kell semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!