Ezzel a konfigurációval milyen játékok futnának el?
HP Pro 3500 MT asztali számítogép. Intel Pentium Dual-Core 2030 processzor. 4 GB DDR3 memória. Intel HD Graphics videokártya. 500 GB merevlemez. FreeDOS operációs rendszer.
Típus: számítogép
Operációs rendszer: FreeDOS
Processzor: Intel Pentium Dual-Core 2030
Memória: 4 GB DDR
Videokártya: Intel HD Graphics
Tárhely: 500 GB
Optikai meghajtó: DVD író
Vezetékes hálozat: Gigabit Ethernet
Bővítőhelyek: 1 db PCI Express x16, 3 db PCI Express x1, 1 db mini PCI
Csatlakozó: 1 db DVI-D, 1 db D-Sub, 10 db USB 2.0
Tartozékok: Vezetékes billentyüzet, egér
Méret: 165 x 368 x 389 mm
Súly: 6,93 kg
Aknakereső, pasziánsz.
Ha lesz rajta windows xp. :)
Nem sok, mivel nincs benne videokártya, játékra meg pont az kéne.
Ne tévesszen meg a leírás, az Intel HD Graphics egy processzorba integrált videokártya, arra van, hogy valami adjon képet. (Ha nincs külön videokártya) Netezésre, régebbi játékokra jó.
CoD 6-ig menni fog,
régebbi NFS-ek,
Assassin's Creed 1-2-Brotherhood
Ilyesmik.
4-es, nem estem túlzásba:
A CoD-nak a 8-ik részig szinte semmi gépigénye nincs. Intel HD Graphics 2000-rel vittem ki. Persze Low-on volt, de 40 FPS a letzöbb esetben megvolt vele.
A legjobban az MW 3 ment, 50 FPS körül. Mivel ez tipikusan az a játék, ahol a fejlesztők kb. semmi újat nem csinálnak, ezért a 4-től 8-ig szinte semmi változást nem észleltem. A Black Ops 2 már nem ment.
Assassin's Creed:
Az 1-et, 2-t, Brotherhood-ot szintén Intel HD Graphics 2000-rel csapattam végig. Low-on stabil 30 FPS.
NFS Shift szintén tartotta a 30 FPS-t Intel HD Graphics 2000-rel, szintén csak Low-on.
Ezek a személyes tapasztalataim, szóval elhiheted, hogy tudom, hiszen én játszottam. :)
A méréseket FRAPS-sel végeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!