Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel a konfigurációval...

Dilog kérdése:

Ezzel a konfigurációval milyen játékok futnának el?

Figyelt kérdés

HP Pro 3500 MT asztali számítogép. Intel Pentium Dual-Core 2030 processzor. 4 GB DDR3 memória. Intel HD Graphics videokártya. 500 GB merevlemez. FreeDOS operációs rendszer.

Típus: számítogép

Operációs rendszer: FreeDOS

Processzor: Intel Pentium Dual-Core 2030

Memória: 4 GB DDR

Videokártya: Intel HD Graphics

Tárhely: 500 GB

Optikai meghajtó: DVD író

Vezetékes hálozat: Gigabit Ethernet

Bővítőhelyek: 1 db PCI Express x16, 3 db PCI Express x1, 1 db mini PCI

Csatlakozó: 1 db DVI-D, 1 db D-Sub, 10 db USB 2.0

Tartozékok: Vezetékes billentyüzet, egér

Méret: 165 x 368 x 389 mm

Súly: 6,93 kg

2014. aug. 19. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Aknakereső, pasziánsz.

Ha lesz rajta windows xp. :)

2014. aug. 19. 18:45
 2/8 halalfalo ***** válasza:

Nem sok, mivel nincs benne videokártya, játékra meg pont az kéne.

Ne tévesszen meg a leírás, az Intel HD Graphics egy processzorba integrált videokártya, arra van, hogy valami adjon képet. (Ha nincs külön videokártya) Netezésre, régebbi játékokra jó.

CoD 6-ig menni fog,

régebbi NFS-ek,

Assassin's Creed 1-2-Brotherhood

Ilyesmik.

2014. aug. 19. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
A freedos-t ugye csak viccből írtad,hogy megtartod ? Cseréld le legalább Windows XP-re. Azon felül ne várj sokat ez egy negyon nagyon alap gép. ( Inkább böngészésre,film nézésre,ilyesmire alaklmas ) Meg egy pár nagyon régi játékhoz.
2014. aug. 19. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
halalfalo túlzásba esett COD 6 XD :DDD max a COD 2-ig. Meg a többi játék is hülyeség amit írtál.
2014. aug. 19. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz XP-t akkor még szóbajöhet az ingyense Linux-is. Bár azon mégannyit se tudsz játszani.
2014. aug. 19. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
vegyél egy vidókártyát bele. pl hd 6670, úgy már valamire használható lenne.
2014. aug. 19. 19:04
 7/8 halalfalo ***** válasza:

4-es, nem estem túlzásba:

A CoD-nak a 8-ik részig szinte semmi gépigénye nincs. Intel HD Graphics 2000-rel vittem ki. Persze Low-on volt, de 40 FPS a letzöbb esetben megvolt vele.

A legjobban az MW 3 ment, 50 FPS körül. Mivel ez tipikusan az a játék, ahol a fejlesztők kb. semmi újat nem csinálnak, ezért a 4-től 8-ig szinte semmi változást nem észleltem. A Black Ops 2 már nem ment.

Assassin's Creed:

Az 1-et, 2-t, Brotherhood-ot szintén Intel HD Graphics 2000-rel csapattam végig. Low-on stabil 30 FPS.

NFS Shift szintén tartotta a 30 FPS-t Intel HD Graphics 2000-rel, szintén csak Low-on.

Ezek a személyes tapasztalataim, szóval elhiheted, hogy tudom, hiszen én játszottam. :)

A méréseket FRAPS-sel végeztem.

2014. aug. 19. 19:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, mivel messze van még december van időm még keresgélni normális gépet illetve pénzt gyűjteni :D
2014. aug. 20. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!