Új gépösszerakás kiegyensúlyozott hardverekkel?
Sziasztok.
Szeptemberben új gépet építenék össze.A véleményeteket kérném,hogy a hardverek illenek e egymáshoz? illetve ez a gép megtudna e birkózni a witcher 3-al,star citizen-el,és a dragon age inquisition-al. Bár a gépigények sajnos még nem ismertek.
Szóval a kinézett hardverek:
-Amd Fx 8320 proci +hyper 212 evo hűtő
-2x4 gb kingston 1866mhz ram (piros színű bordás)
-gigabyte ga-990XA-UD3 alaplap
-gigabyte r9 280 videó kártya
-fsp raider 550 W
-kingston v300 120gb ssd
-cooler master n500 ház
Ez így 201,482 Ft lenne a pcx-en. Valószínű,hogy majd 2 részben fogom megvenni. Első körben a proci+alaplap+memória,következő körben meg a többit.
Igaz,hogy a pcx-en volt egy XFX 280X-es kari,ami olcsóbb mint a sima 280-as gigabyte,de nem bízok abban a márkában,hiába mondják sokan,hogy jó,a gigára 3 év gari van az XFX-re meg csak 1 év...
Ha tudtok jobb hardvereket ajánlani szívesen várom a véleményeteket.
Szóval, van három igazi, azahogy hat félmagod.
Aztán, mivel a platform (shocket) halott, ezért nem fejleszthető. Egy 1150-sel még i7-re is áttérhetsz.
Mindenki négymagos processzorra optimalizál.
Senki nem használ APU-t, mármint nem játszásra. Kiforratlan.
Az AMD pedig valahol 100000 alatt éri meg, teljes gépet nézve.
Kedves Kérdező
A négymagos Intel i5 sokkal erősebb, mint a 6 illetve 8 (fél)magos AMD FX. Továbbá az I5-höz vehetsz LGA 1150 foglalatú alaplapot ami még a következő generáiós Intel processzorokhoz is jó lesz. A RAM-nál meg felesleges 1600 MHz fölé menni. Inkább arra ügyelj, hogy CL9-es legyen, ne 10-es vagy 11-es.
még azon is filózok,hogy lehet elég lenne nekem egy r9 270X is. eleve csak 1680x1050-es felbontást bír a 22"-os lg lcd monitorom,na meg az élsimítás se érdekelt sohase.effektek közül a motion blur se jön be nekem. De a többi beállítást szeretném fullon nyomatni.
Akkor tehát core i5,de abból is van már annyi mint égen a csillag. Most a 4.generációnál tartunk? én már nem tudom követni az intelt,mindíg amd-s voltam. Melyik a legújabb core i5,és abból is melyiket érdemes megvenni?
H97-es ASUS, de nem hiszem, hogy jobb is volna a kategóriájában.
Procinak i5 4460 bőven jó ~200e körül. Játszásra meg főképp: nálam is megy tökéletesen W_D ultrán egy R9 280X-szel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!