Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Arock 970 extreme 3 alaplap...

Arock 970 extreme 3 alaplap "X-boost" szolgáltatása tehet kárt a gépben?

Figyelt kérdés

Processzor AMD FX-6100, VGA Sapphire 7870.

Mennyi időre lehet bekapcsolni, vagy mi a biztonságos használat módja?

2014. aug. 19. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:

mivel eddig nem volt dolgom asrock-kal AM3+ fronton, csak intelnél (ott is B75-ös lapnál), így nem tudom pontosan, hogy miket tudsz vele állítani, de gondolom, hogy processzornak (is) emeli az órajelét.

Ilyet nem programmal kell csinálni, hanem Biosban, manuálisan.

Ehhez persze jó hűtőre, és megfelelő tápellátású alaplapra van szükség (az extreme 3 sajnos ebben nem túl jó)

2014. aug. 19. 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez alaplapba épített dolog, indulásnál kiírja, hogy nyomj X-et, és beindul az X-boost, igen, a procit növelné, igazából másfél éve megvan, eddig nem mertem bekapcsolni, nem lenne létszükség, csak kíváncsi lennék, milyen hatással számíthatok :) processzorhűtő van új véve, mert az előzőnek beporszívóztam pár lapátját, lévén, hogy egy műszaki zseni vagyok :D:D
2014. aug. 19. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!