Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek milyen ez a konfig?

Szerintetek milyen ez a konfig?

Figyelt kérdés

Most nem azokat a válaszokat várom, hogy nem használom ki játékokon, meg hogy drága hanem hogy jó lesz a gép 3-5 év múlva is (persze kisebb frissítésekkel:) )

Intel core i7 920

EVGA x58 SLI

Ati radeon hd5870(vagy5850)

6gb ddr3 1600mhz

1000w-os táp (valami márkásabb)

árat direkt nem írtam mert úgyis jönnek az új dolgok és mennek majd szépen lefelé :)

Köszi a válaszokat előre is!

2010. jan. 14. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem tudsz olyan gépet venni, ami jó lenne nem hogy 5, de 3 év múlva sem, szóval teljesen fölöslegesen dobod ki a pénzt az ablakon.

Plusz jobban megéri mondjuk kétszer 150 rongyot kiadni gépre (egyszer idén, egyszer két év múlva mondjuk) mint most 300-at, mert két év múlva bagóért erősebb gépet veszel, mint amilyet itt fent leírtál.

2010. jan. 14. 22:35
 2/12 anonim válasza:
Jön itt menőzni a géppel:D Elég jó konfig
2010. jan. 14. 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Milyen config? Ati radeon? már most elbasztad :D
2010. jan. 14. 22:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez idevele konfig :D
2010. jan. 15. 01:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha van az alaplapnak SLI nélküli változata akkor inkább az. Radeon úgyse tudja. Márkás tápból bőven elég egy 550W-os is. Gagyira meg nem bíznám ezeket a cuccokat.

De jól mondják: teljesen fölösleges annyi pénzért gépet venni amibe ezek most kerülnek. És igen, mennek lefelé. De mire elég olcsók lesznek ezek, addigre nem ezeket fogja megérni megvenni.

2010. jan. 15. 07:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Teljesen jó config lenne ha tényleg ilyened lenne. De szinte mindenből a legújabbat mondod. A kérdése: MINEK????

Enyémben van 4Gram, 2,5ös duál proci 512es vkari és nem volt még 1 játék se ami full grafon megakadt volna. Felesleges kérdés ez és ezt te is tudod. És attól hogy mondasz tipusneveket és a legdrágábbat választod ki nembiztos hogy jó. Inkább az értékeire figyelj az alkatrészeknek. Azok fontosabbak.

2010. jan. 15. 14:30
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a vélaszokat! Nem írtam hogy iylet szeretnék venni csak úgy általávban véve milyen :)

Utolsónak: Nekem is hasonló a gépem, csak 3.2 es duál proci és tényleg minden játékot szépen visz, csak v miért lefagy a gép :S

2010. jan. 15. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Miközben fagy le? Ha gondolod megnézhetem. Írj emailt és lehet tudok segíteni, ezzel foglalkozom.
2010. jan. 16. 19:20
 9/12 anonim válasza:
nagyokos! azért kell neki 6 giga mert ha nem tudnád az i7-hez tri channales(3 db-os RAM kell) és ez 3 giga illetve 6 giga kiszerelésekben kapható... a 3 giga szerintem kevés a több meg nem árt meg. nem harapja meg a gazdit
2010. jan. 22. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyokos! Az i7 ugyanúgy tud dual channelt, és két modult kezelni, mint hármat! Ha lövésed sincs a dologról, akkor inkább maradj csendben, és menj vissza ganét hányni.
2010. jan. 23. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!