Jampi996 kérdése:
Tudnátok segíteni? Szeretnék vásárolni egy gamer egeret, cs 1.6 bf, cod, stb. fps játékhoz. Maximum 10-12 ezer ft-ig (legvége) Programozható egér kell. Nagy kezeim vannak.
Figyelt kérdés
Fontos, hogy plusz minusz dpi szabályzója legyen. Lézeres egereket néztem, nincs még velük tapasztalatom. Avago 9800 is ugrálós kategória még hirtelen rándításra?(nem brutális rántásokra gondoltam)2014. aug. 19. 17:10
1/4 anonim válasza:
A Sharkoon Drakonia jó választás lehet. +- DPI állító gombja van, és nagy az egér(már fogtam a kezemben).
Ha lézert szeretnél, akkor talán Asus Echelon laser. Optikainak még ott a Steelseries Kana, azon is van DPI állító gomb, ha jól láttam.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a gyors választ. Steelseries nagyn tetszik de fontos a több programozható gomb számomra. Amugy Cooler Master Stor inferno lenne még a kijelölt, de sokan kényelmetlennek találják hosszú fps játékra. Ezért a kiszemeltjeim még a gigabyte m7 thor, coolermaster alcor, esetleg olcsón a coolermaster mizar lenne. Ezekről valakinek van véleménye?
2014. aug. 20. 13:18
3/4 A kérdező kommentje:
Végül valami közbe jött anyagilag, úgyhogy gigabyte m7 thor lett csak a vége. Remélem nem csalódok benne. Holnap kiderül.
2014. aug. 22. 00:18
4/4 anonim válasza:
ez az egér jelenleg most majdnem 13000FT,ugyan az a lézer szenzor van mint a Sharkoon Drakonia Black-ben,de sokkal jobb a fogása fém görgői vannak és a tenyér résznél is fém pontosabban aluminium amúgy megbízható márka a neve Cooler Master CM Storm Reaper, és gombokból is van rajta elég,FPS játékokra lett kifejlesztve ez egy magyar teszt az egérről olvasd el ha gondolod,és ha azóta van elég pénzed arra hogy ezt megvedd akkor nem fogsz csalódni benne, egyébként az Avago 9800-as egy jó és pontos megbízható lézer szenzor,és a rendszerigeny.hu ahol tesztelték ezt az egeret ott is jókat írnak róla a szenzor annyira jó hogy a Razer is használja ugyan ezt a szenzort,ez mindent elárul a szenzorról a Razer gagyi cuccokat nem dobál a termékeibe, az egér bár elég nehéz nem súlyozható de szerintem nem fontos főleg úgy nem hogy elég nehéz egérről van szó ami 140 g-ot jelent,az hogy egy egér mennyire kényelmes az a használó kezétől függ ezt nem lehet meghatározni nagyon ami valakinek nem kényelmes az lehet hogy neked az ez az egér elég nagy, közepes és nagy kezű-tenyerű játékosoknak kényelmes és jó választás ez egy teszt az egérről olvasd el ha érdekel, link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!