Miért viselkedik furcsán az új gépem? (1 hetes)
Ezek már előfordultak:
A játékba nem lép be, hibát ír aztán fekete lesz a monitor ,de fehér pöttyök vannak a képernyőn ,amik mozognak.Kikapcsolás gombra nyomtam és egyből kikapcsolt ,mintha BIOS előtt nyomtam volna.Bekapcsoltam és ment minden jól.
Miután kiléptem a Watch Dogsból narancssárgán becsíkozódott a monitor.Újraindítás után jó lett.
A bios befagy, ez többször és egy csomó elkent karaktert mutat.Újraindítani kell itt is.
konfig: MSI z87g41 alaplap, Coolermaster K350es ház,Intel i5 4670K,Crucial Ballastix 2*4 GB 1600Mhz Ram,Gigabyte R9 280X,egy Seagate és egy régebbi WD vinyó a gépben.Zalman Alcu 7000 CPU hűtő.
Windows 8.1
Bence! Úgy tudtam, hogy AMD alatt Te a videokártyákat érted és nem a processzorokat... :-)
(menj el politikusnak, azok szoktak mindig olyan érveket felhozni, hogy ők kerüljenek ki győztesen egy elméleti párbajból... ...én csak igazat mondok, és nem alapok nélkül!)
bejegyzésedben? jó ,de nekem ahhoz semmi közöm...szerinted láttam én azt?
Meg ha AMD-s kari ,akkor eleve rossz?
Dehogy rossz.
Ez csak Igaz Mondó nevű felhasználónak az agyában született meg, hogy AMD vga-t nem szabad venni, főleg nem Intel proci mellé.
Aki ért hozzá, az tudja, hgoy ez egy oltári nagy hülyeség.
Folyamatosan rossz tanácsokat ad, látszik, hogy semmi köze nincs a témához, nem ért hozzá.
Csak tudnám, hogy mit keres még itt.
Furmark-ban a vga-t tudod elég keményen terhelni.
Itt van még tesztprogram: [link]
Furmarkot lefuttattam szenvedett a vid.kari 93%on is pörgött, de nem kaptam hibaüzenetet.
Frissítettem msi live update-el a szoftvereket ,most minden jónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!