Xbox-on, vagy Playstation-ön lehet egérrel meg billenytyűzettel játszani? Lehet rá csatlakoztatni?
Eddig Pc-n játszottam, de az nagyon drága mulatság! kezdő vagyok, nincs semmii tapasztalatom konzol téren!
köszönöm!
Van amihez kontroller, van amihez billentyű+egér jobb.
FPS is játszható valamilyen szinten kontroller-rel, de egérrel percízebben és gyorsabban lehet irányítani.
Azért megnézném, hogy mikor játszanátok úgy kontrollerrel FPS-t, ahogy egy egérrel :D
Viszont valóbon sok olyan játék van, ami jobb kontrollerrel.
Én is csak azért nem konzolon játszok, mert FPS-t nem tudok ott játszani :)
FPS-t lehet aránylag normálisan kontrollerrel játszani.
SP mód nehézségi foka úgy van tervezve, hogy játszható legyen kontroller-rel is, MP-ben meg mindenki azzal játszik.
De egy bizonyos szint fölött kell az egér, mivel eaz egérrel egy mozdulat célzás, míg analóg karral két mozdulat(megközelítés és korrigálás)
Egyetértek veled.
Néztem én is haveromat, aki mindig is konzolon játszott, hogy mit tud kontrollerrel, és eléggé meglepődtem, hogy mennyire másképp játszanak.
Bemennék oda egérrel, és elég durván le lennének zúzva :D Ezt most nem nagyképűségből mondom, hanem azért mert kontrollerrel nem tud olyan mozdulatokat, mint egérrel :D
Minden tiszteletem azoknak, akik jól tudnak játszani kontrollerrel, mert piszoknehéz :D Legalábbis számomra, aki mindig is egérrel játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!