Van egy régi Notebookom. Mit kezdhetnék vele?
Compaq, P1 133 MHz, 96(64+32) Mb RAM, 1Mb videomemória 5 Gb HDD, ebből 4 szabad.
A gépen Win98 van, és nincs rajta USB, csak Floppy, meg ZIP drive.
Ha elfutna rajta a Sims , akkor örülnék.
Eddig szövegszerk. -re használtam, és táblázatkezelésre.
A tippeket, és válaszokat előre is köszönöm.
Tudsz vele játszani régi játékokat, tudsz vele szöveget szerkeszteni, táblázatkezelni. Simsből vagy ahhoz hasonlóban volt még anno egy DOS-os játék, sajnos már nem emlékszem a nevére.
De am ha nincs igazán rá szükséged, szerintem pakold tele régi játékokkal és add oda valamelyik rokongyereknek, akinek a szüleinek nem telik PC-re, legalább meg fogja tanulni kezelni a gépet. Én a legtöbb régi gépemmel ezt tettem és hiába kis régi, gyenge vas, mégis örültek neki mindig, hogy végre van nekik is számítógép. Én legalábbis ezt tenném vele, tegyél belátásod szerint:)
Utolsónak.
Nekem van egy mérésadatgyűjtőm, 8 csatornán figyel hőmérsékletet, páratartalmat, nyomást és áramfelvételt. Ez elfut még 286-os laptopon is, hónapokig megy, tárolja az adatot akár 1 perces ciklusokban, ha áramszünet lesz, automatikusan újraindul és teszi tovább a dolgát.
Erre tudsz jobb /olcsóbb!/ megoldást?
Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!