Ha megveszem ezt az alaplapot, akkor nem fog kelleni vennem még eggyet az alaplapból ha új procit akarok a gépbe?
2014. aug. 18. 14:22
1/4 A kérdező kommentje:
Tudtok hasonló képességűt csak olcsóbbat?
Asrock 980DE3/U3S3 Ez van a linken de szerintem drága.
2014. aug. 18. 14:27
2/4 anonim válasza:
Mi van? :)
itt az alaplap:
ezeket a procikat teheted bele:
de mi a kérdés? mert ez így érthetetlen...
soha többé nem akarsz alaplapot cserélni? mi van?
2020-ban már nem fognak ehhez az alaplaphoz procit gyártani......
2020-ban ha venni akarsz egy új procit, akkor venned kell hozzá új lapot is.....
De most mi van???
3/4 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi,hogy ha belerakok egy procit ebbe az alaplapba és ha 3 hónap után ha ki akarom cserélni a procit egy másikra,akkor ki lehet e úgy,hogy ne kelljen hozzá vennem új alaplapot?
2014. aug. 18. 18:00
4/4 anonim válasza:
hát amit küldtem második linket azon látható hogy vagy 50 féle procit beletehetsz abba az egy alaplapba (persze egyszerre csak egyet:))
Vegyél már most olyan procit amit nem kell 3 havonta cserélgetni...én 5 évente veszek új procit, de akkor lappal együtt cserélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!