Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb processzor...

Kartedien kérdése:

Melyik a legjobb processzor ami belemegy? (Lentebb infók! )

Figyelt kérdés
Sziasztok. Jelenleg eléggé szar CPU-m van, és mivel a többi alkatrész se gyémántból van, nemhiszem, hogy eléggé sok választásom lenne CPU terén. Sokan azt mondják, ha újítani akarok akkor mindent újítsak viszont szerintem ez hülyeség, mivel nem a legszarabb lapom van. (Rossz, az lehet viszont nem a legrosszabb.) GIGABYTE GA-945PL-S3 nevezetű alaplapom van, benne egy Intel Celeron D processzorral amely 3.33 GHz-el bír. Intel téren az Intel Core 2 DUO-t ajánlották viszont az AMD-s processzorokból olcsóbb árban többet lehet kihozni. AMD-s fan vagyok inkább, csupán csak az imént említett ok végett. A kérdésem az lenne végülis, hogy melyik a legjobb proci ami belemegy és megéri az árát. Gamer PC amely egy vadonat új Sapphire HD5450-al rendelkezik, és 3GB-al rammal. Remélem valaki tud segíteni mivel az biztos, hogy nekem ilyen téren egyedül nem menne a keresés még a google-val sem. :D

2014. aug. 18. 06:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Intel Core™ 2 Duo E6700 2.66GHz 4MB

Intel Core™ 2 Extreme X6800 2.93GHz 4MB

2014. aug. 18. 06:58
 2/8 P.O.C. ***** válasza:

Ezeket rakhatod bele: [link]

(Ami mellett N/A van az nem támogatott)

Ezeket csak használtan tudod venni, pl. innen: [link]

"Gamer PC amely egy vadonat új Sapphire HD5450-al rendelkezik.."

Hát ezen szakadtam! :D :D :D

Vajon melyik lehet az a legszarabb gép, amit "Gamer PC" -nek neveztek itt a gyakorikerdesek.hu -n?

Most ha a semmire nem jó irodai gépemen pasziánszozok az attól máris "Gamer gép" lesz? :)

Istenem... :D

2014. aug. 18. 07:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha amd-re váltasz akkor teljesen új konfigot vegyél mert nem érné meg használtan váltani....
2014. aug. 18. 07:35
 4/8 anonim ***** válasza:
AMD-s proci nem fog belemenni inteles foglalatba!
2014. aug. 18. 10:17
 5/8 A kérdező kommentje:

'Válasz: P.O.C'

Félreértetted. Nem pasziáncra és egyéb dolgokra használom. Dolgozni még nem tudok, ezért kisebb összegekbe kell gondolkodom ezért is van ilyen szar gépem. Gamer PC azaz a gamelés a fő funkció amit kiszeretnék használni. Nem birok csak ilyen kisebb játékokon játszani mint pl. Cod 4 hanem pl. szeretnék Saints Rowozni stb. ilyesmik játékokkal.

2014. aug. 21. 13:22
 6/8 SoulEater7797 ***** válasza:

Egy HD5450-el?

Nagyon erős kompromisszumok mellett fogsz te ezzel nagyobb játékokat játszani.

2014. aug. 21. 13:34
 7/8 A kérdező kommentje:

'Válasz: SoulEater7797'

Nem tudom, hogy nálad mik a nagyobb játékok viszont nem BF 4-ezni szeretnék. Szeretném ha egy Saints Row 3 futna egy 30-40 FPS-el, és ha egy gta 4 is. Tudod én szegény családba élek ezért nem tehetjük meg, hogy I5-ös géppel játszak + a gépezés csak egy kis időtöltés nálam.

2014. aug. 29. 19:20
 8/8 SoulEater7797 ***** válasza:

30-40FPS-sel nem fog menni se a GTA4 se a Saints Row ezzel a kártyával.

[link]

Ennél lejjebb ne add, ha játszani szeretnél.

2014. aug. 30. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!