Melyik a legjobb processzor ami belemegy? (Lentebb infók! )
Intel Core™ 2 Duo E6700 2.66GHz 4MB
Intel Core™ 2 Extreme X6800 2.93GHz 4MB
Ezeket rakhatod bele: [link]
(Ami mellett N/A van az nem támogatott)
Ezeket csak használtan tudod venni, pl. innen: [link]
"Gamer PC amely egy vadonat új Sapphire HD5450-al rendelkezik.."
Hát ezen szakadtam! :D :D :D
Vajon melyik lehet az a legszarabb gép, amit "Gamer PC" -nek neveztek itt a gyakorikerdesek.hu -n?
Most ha a semmire nem jó irodai gépemen pasziánszozok az attól máris "Gamer gép" lesz? :)
Istenem... :D
'Válasz: P.O.C'
Félreértetted. Nem pasziáncra és egyéb dolgokra használom. Dolgozni még nem tudok, ezért kisebb összegekbe kell gondolkodom ezért is van ilyen szar gépem. Gamer PC azaz a gamelés a fő funkció amit kiszeretnék használni. Nem birok csak ilyen kisebb játékokon játszani mint pl. Cod 4 hanem pl. szeretnék Saints Rowozni stb. ilyesmik játékokkal.
Egy HD5450-el?
Nagyon erős kompromisszumok mellett fogsz te ezzel nagyobb játékokat játszani.
'Válasz: SoulEater7797'
Nem tudom, hogy nálad mik a nagyobb játékok viszont nem BF 4-ezni szeretnék. Szeretném ha egy Saints Row 3 futna egy 30-40 FPS-el, és ha egy gta 4 is. Tudod én szegény családba élek ezért nem tehetjük meg, hogy I5-ös géppel játszak + a gépezés csak egy kis időtöltés nálam.
30-40FPS-sel nem fog menni se a GTA4 se a Saints Row ezzel a kártyával.
Ennél lejjebb ne add, ha játszani szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!