Ebay-en nagyon olcsók az USB kulcsok azok müködnek rendesen is vagy csak valami gagyik?
Figyelt kérdés
Pl 256GB-s 4000ft kb.2014. aug. 17. 23:11
1/8 anonim válasza:
Ez olyan majdnem jó. Én 64 gigásat rendeltem de az olyan hogy vagy érzékeli a windows, vagy nem és ha igen akkor lassú mint az állat..
2/8 anonim válasza:
Látni akkorának fogja látni, sőt másolni is fogsz tudni rá valamit, de gyakorlatilag csak pár giga memória van benne. Szóval mindaddig, amíg nem kezd el fura dolgokat csinálni (nem tudsz róla mindent olvasni, lelassul) észre sem veszed, hogy kamu pendrive. H2testw programmal lehet ellenőrizni őket, de igazából vannak tapasztalatok, ahol már tudják, hogy melyik eladótól érdemes rendelni, mert természetesen van valódi pendrive is olcsón.
3/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi a válaszokat skacok megy a zöld pacsi láttam Kingston kulcsokat gondolom azok eredetik. mert áruk is picikével több. ment a zöld pacsi.
2014. aug. 17. 23:48
4/8 anonim válasza:
Azért ennyire ne bízd el magad, Kingstont is gyakran hamisítják. Vannak olyanok, akik nagy tételben hoznak be Kínából eredeti, tesztelt pendriveokat, s viszonylag kis hasznot raknak rá, őket érdemes keresni, ha biztosra akarsz menni és olcsón kell.
5/8 A kérdező kommentje:
Én találtam egy kulcsot 256GB 3800ft kb és az eladónak 100% pozitív a profilja és 5 év garanciát vállal rá akkor az jó lehet? mennyit ér az ebay-en a garancia? Mert olyan esetek voltak már nekem hogy nem jöttek meg a dolgok vagy késtek és vissza kaptam a pénzt.
2014. aug. 17. 23:56
6/8 anonim válasza:
100% pozitív profilt nem nagy kunszt elérni, ezek az eladók egymást értékelgetik. Ennyiért biztos, hogy nem kapsz ilyen kapacitású pendriveot, még anyagárban sem. Garancia meg, ki tudja mit ér...
7/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi megint :) Ment a zöld pacsi. Esetleg tudsz ajánlani valami jót de olcsót? Az lenne a tervem hogy rendelnék nagyobb mennyiséget és eladom itt nálunk valamennyivel drágábban. :)
2014. aug. 18. 00:01
8/8 anonim válasza:
Itt elég sokat beszélnek, különböző eBayes és Aliexpresses eladókról, s hogy hol lehet eredeti pendrieveot kapni, ha visszaolvasod az utolsó párszáz hozzászólást, biztos találsz hasznos infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!