Megéri az árát ez a gép?
Gépvásárlás előtt állok, és az egyik barátom eladná nekem az övét. Az ára: 110 000 Ft
A hardver:
-Midi fekete ház LCD kijelzővel, szenzorokkal, 500W Codegen táp
-Asus M4A78-AM alaplap
-AMD Athlon II X3 425 (3345 MHz/mag stabil üzemelés)
-A procin Artic Cooling Freezer XTREME ver.2 halk hűtés
-2X2 GB DUAL DDR2-1066 CSX Overclocking Kit. RAM (1110MHz-en üzemel, a teszteken [Everest 5.30] kiváló helyet foglal el, lealázza a Dual DDR3-mas RAM-okat)
-RAM-on Thermaltake Cyclo 2 ventillátoros hűtés+borda
-nVidia GeForce 260GTX 896MB GDDR3 (750/1100 MHz)
-500 GB Samsung SATA2 HDD
-LG SATA 2 DVD-RW
-Rendszerhűtés: 2 db 9cm Koolink ventillátor
Minden egyes hardverelem még 11 hónap garanciával, a vinyó pedig még 3 év.
A fogyasztása sztem nagyon sok, mert csak a videókari 4 tápcsatlakozót igényel.
Mutatta a 3DMark, és a PCMark Vantage eredményeket, meggyőzőek...
Nektek megérne ennyit?
Intelt senki ne ajánljon, mert AMD párti vagyok:)
500W Codegen táp - csak ez a szar
és mivel irtad h amd -s vagy nemfikázom:)
habár 110ért...:/ alkudj ha tudsz:)
Árban mindenképp megéri, néztem neten, csak a videókártya 45000 Ft körül mozog... És az egész cucc nincs neki 1 hónapos, szóval a használt szerintem elég erős kifejezés.
Ő megteheti, hogy bármikor vesz újat, ezért is adja el nekem ennyiért...Plusz ha még "használt" is, akkor is ott van a majd 1 év gari mindenre külön-külön...
Utolsónak: Ezen mi nem éri meg te szerinted? A vas elég ütős, bármilyen játékkal, grafiakai fejlesztő programmal simán, lazán megállja a helyét... De ha te összeraksz nekem ennél olcsóbban ilyen konfigot, lemegyek hídba...
Ha ennyire tudod, akkor minek írtad ki a kérdést?
Azt pedig véletlenül se említetted, hogy egy hónapos a gép!
Ha a haverodnak a szülei ilyen gazdagok akkor meg alkuthatnál belőle, mert őket biztos nem vája földhöz.
Egyébként megéri a gép azt a pénzt, csak azzal a táppal tényleg gond lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!