Nosram kérdése:
Mitől lehet "gyengébb" a proci?
Figyelt kérdés
lett egy új karim, azóta bf3 közbe mind1 milyen beállításon a proci min2 magja 100/100
celeron e3400 3.25re húzva, előző kari egy 6670 ddr3 most egy 4870 512mb ddr5, msi afterburner szerint a karinak nem okoz gondot a játék de a proci nagyon fullos
2014. aug. 16. 23:20
1/45 anonim válasza:
a procid az NAGYON IS irodai használatra van nem játékra xdd örülj hogy még "él" a procid.a BF3 hoz minimum INTEL CORE I5!!! ne használd ezt a konfigot játékra mert nagyon hamar tönkre fog menni!
2/45 anonim válasza:
#1-es, ezt inkább ne erőltesd...
---
Gyenge a proci.
3/45 A kérdező kommentje:
1# ha gondolod megadom a számlaszámom az i5 höz...
a lényeg az hogy eddig ment most nem megy, ha gyenge a táp az okozhat ilyet?
mert ehhez a karihoz 2 pci csati kell az előzőhöz semmi nem keltet és szerintem nem bírja el
2014. aug. 16. 23:32
4/45 A kérdező kommentje:
mellesleg bf gépigénye(gépigény.hu):
3:2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ATHLON X2 2.7 GHZ)
4:Intel: Core 2 Duo 2.4 GHz
az ac4 is megy high-on átlag 35fps-el
2014. aug. 16. 23:35
5/45 anonim válasza:
xddd mit ne erőltessek?? egy i3 sem bírja normálisan vinni a bf3-at..oké felbontástól is függ meg videókártyától de i5 kell hozzá minimum.és tudom hogy sokat irtam de a lényeg hogy gyenge ahogy a 2# válaszoló írta
6/45 anonim válasza:
Ugyanmár ne csapd be magad a hivatalos miniumom gépigénnyel könyörgök. Az a processzor szimplán gyenge a battlefieldhez. Hidd el, hogy erősebb procikat is megdolgoztat a játék.
7/45 anonim válasza:
na most azért legyünk tisztába azzal hogy a "core 2 duo" is egy processzor csak jóval erősebb mint a celeron.de az is a minimum.---Intel Core 2 Duo, Intel Core Celeron.érthető??ugyhogy neked a minimum alatt van! :S
9/45 anonim válasza:
meg nem azért de szerintem nem olyan nagy szám az a 35 fps.
10/45 anonim válasza:
Ráadásul az AC 4 fele annyira sem CPU függő, mint a BF 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!