Melyiket válasszam játékra GTX 660 vagy R9 270x?
Olvastam hogy a Watch Dogs jobban fut Nvidia kártyák alatt de mi a helyzet a többivel: Crysis 3, Far Cry-ok, Assassins Creed-ek, később GTA 5, Need for Speed-ek ? Mindkét kártyáról csupa jót hallottam és olvastam eddig és nem tudok választani. Talán kicsit jobban hajlok a GTX felé mert láttam Watch Dogs-os teszteket egy I3 mellett a GTX high/medium keverékkel 50fps körül futott viszont az R9-es mediumon csak 30-40 körül pedig az R9 erősebb. Melyik kártyát válasszam és miért ?! Minden értelmes válaszra megy a zöld fanboyok kíméljenek :)
Ezeket néztem ki: [link]
én az R9 270X-et választanám mert erősebb.
Persze vannak ritka kivételek, mint a borzalmasan optimalizált Watch Dogs, ami bármilyen gépen képes megakadni.
A GTX 660 inkább az R7 265 szint (annál egy kicsit erősebb)
Igen mind a két kártya nagyon jó. a 270x egyértelműen jobb egyébként ez az árában is meglátszik.
Viszont a GTX abban jobb, hogy kevesebbet fogyaszt és nem melegszik annyira nálam egyébként ez fontos.
Játékoknál, hogy mennyire látszik ez meg az nem tudom. Ultra beállítás mellet talán 5-10 fps-el jobb a R9 270x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!