Szeretnek osszerakni egy high end pc, es egy tenylegesen hozza erto segitsege kellene aki felvilagoit mindenbe?
Egyszer régen én is összeírtam magamnak egy ilyen gépet, de 3 millánál abbahagytam, mert rá kellett jönnöm, hogy a határ a csillagos ég!
Csak maga az SSD került akkor 1 millába!
"A válasz 100 százalékban hasznosnak tűnik".
Hiszen az egy kérdés volt! Te magadra szavazol, vagy ekkora a rajongótáborod? :)
Még mindig nem tudjuk, hogy mire kell!
Ha munkára kell, akkor nézelődj az Apple háza táján.
Veszel, mondjuk 200 000 Ft-ért egy processzort, ha lehet akkor Intelt, mert az nem fogyaszt semmit és gyorsabb, mint az AMD... :-)
Aztán veszel 200 000 Ft-ért egy ATi (AMD) Radeon videokártyát, mert az nVidia szar... :-)
Majd veszel egy hűtőt is a procira kb 50 000Ft-ért:
Egy alaplapot is olyan 100 000Ft-ért:
Aztán veszel egy hangkártyát mondjuk olyan 50 000Ft-ért, mondjuk valami Asus Xonar-t, mert az SB szar...
Majd egy házat, szintén 50 000Ft-körül:
Némelyikbe kell táp is :-)
Billentyűzetet is vehetsz, a csillagos ég a felső határ, mondjuk 25 000 Ft-ért:
Az egérrel is ez a helyzet:
Jaaaa és ha monitort is akarsz, arra is lehet szánni egy 250 000 Ft-ot:
Jaaa és valami normális hangfalszett is legyen már, hááát 100 000 Ft alatt nem ajánlok egyet sem:
Megy egy SSD a végére, de abból is a jobbik, most jelenik meg:
Hogy melyikből, melyiket választod? TÖKMINDEGY!
Hogy miért?
Mert a pénz beszél! :-)
Mellesleg, nekem AMD processzorom van, és nVidia kártyám, a hangkártyám SB és a hangfalszettem 100 000 Ft alatt van... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!