Petisfsdfsdf kérdése:
Miért ilyen a grafika?
Figyelt kérdés
A legtöbb újjabb játéknál homályos a grafika kissé a gt240 gddr5 512 es videókártyámmal,de megnézem másoknak a gameplayát ők is ilyen kártyával játszanak és nekik nem az, hogy tudom beállítani, hogy rendes grafikát sugározzon a kártya?2014. aug. 16. 15:28
1/7 anonim válasza:
Tedd fejjebb a felbontást. Milyen felbontásban játszól általában? Mert a gameplayek nagy része YouTube-on 720, vagy 1080p.
2/7 anonim válasza:
Ki lehet kapcsolni a játékoknál az elmosódást.
3/7 anonim válasza:
Ez a másik, hogy olyan elmosódásra gondolsz-e, ami kis felbontástól van, vagy a Blur-ra.
4/7 A kérdező kommentje:
Maxon van minden 1380x720p ben tolom.De én arra gondolok, hogy esetleg a videókártya vezérlőpultjában kell e beállítani valamit?
2014. aug. 16. 15:51
5/7 anonim válasza:
Milyen felbontású a monitorod? TFT kijelzőnél ha nem natív felbontásban játszol, akkor nem lesz éles a kép. Ha készítesz egy képet játék közben, és azt megnyitod, akkor is homályos?
6/7 A kérdező kommentje:
a monitorom hd felbontású 1360x720p-t engedi max.Azt még nempróbáltam de mindjárt kipróbálom
2014. aug. 16. 16:12
7/7 A kérdező kommentje:
A képen elmosódottabb.
2014. aug. 16. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!