R9 280 vs R9 280X?
A kérdés megintcsak nem kérdés, hisz így magában egyértelműen jobb az X - azonban most arra megy ki a játék, hogy ezeket meg is kell venni.
Tehát, az egyik része lesz a leendő gépemnek, de bár beleférne a keretbe egy X is, nem szeretnék feleslegesen pénzt dobálni kifelé az ablakon.
A videokártya a következőkre kéne:
1. monitor: [link]
2. monitor: régi 1440x900-as.
Az első HDMI-re csatlakozna, a második DVI-re.
A cél pedig a mai játékok ultrán való kihajtása volna, és a mai alatt most még 2-3(-4) évet is értünk, addig nem szándékozok új gépet venni.
Eredetileg az X mellett döntöttem volna, de valaki az oldalon azt írta, hogy overkill lenne, míg mások mindenkinek a sima helyett az X-et javasolják. Ha lehet, nem közfelkiáltás, hanem észérvek alapján dönteném el eljövendő videokártyám "személyét" - tehát legyetek szívesek indokolni is.
Kérdés volna továbbá, hogy a kiválasztott melyik gyártótól származzon, és mi legyen a modellszáma/modell neve.

A mai ultrához elég az R9 280 (ezen a felbontáson),esetleg nagyon kevés kivétel lehet (pl. Watch Dogs)
2-3-4 év?
Annyit még egy R9 290X-e se lehetne kihúzni....
Ez esetben jelzem, hogy én most egy 6 éves géppel játszok WatchDogsot, lowon. LOL vagyok?
Nos, tehát - melyik gyártótól ajánlanád a 280-asat?

Az low..
Ultrán akkor se fogod tudni,de tudod mit,hitesd el magaddal hogy lehetséges lesz..
Bár igaz hogy egy 3x 1920x1080 Crysis 3 magas már megfog egy GTX Titan Z-t (majdnem 1 millió forintos kártya)..
De ahogy te gondolod.
Amúgy ha mindent ilyen jól tudsz akkor minek kérdezel? :)
#3: köszönöm a választ, ez értelmes volt.
#4: nagyon örülök neki, hogy te így gondolod, attól még bukó maradsz.
És igen, low, de az még 10.0-ás max. DirectXszel megy, csak SDK-val van portolva.
Amúgy jó, akkor írom úgy, hogy ultrán menjen, és még 2 évig. Így már jobban hangzik?
//Titan Z-t lefogja a Crízis3? Akkor nem a viedokártya rossz, hanem a CryEngine optimizálatlan. Most lehet megkövezni.

Bukó maradok? :)
Elmesélem hogy pl. egy Crysis 3*
Továbbra is fent áll a kérdés,minek jössz fel gyk-ra kérdezősködni ha te 'jobban tudod a választ' mint a válaszolók?
Mellesleg mi az hogy 'bukó maradsz' ... eleve mi az hogy bukónak lenni?
Na mindegy...
Mellesleg Watch Dogsnál (és a legtöbb mai játéknál) ég és föld a különbség az ultra és a low gépigénye között.
Az R9 290X bírná 2 éven át ultrán (bár valószínűleg nem sok játéknál),az R9 280 1-2 év magason,R9 R280X 2 év magason.
"Elmesélem hogy pl. egy Crysis 3* " - ezzel mit szerettél volna?
Nem tudom jobban. Az utolsó bekezdésedben megválaszolod a kérdésem, amit köszönök szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!