Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel hogy fog futni a GTA5?

Ezzel hogy fog futni a GTA5?

Figyelt kérdés

Alaplap: ASRock B85M PRO4

Intel core i5 4440

8GB RAM

SAPPHIRE R9 270 VAPOR-X

Chieftec CTG 550W

Westerd Digital 1TB WD10EZRX Caviar green

ezen hogy futna szerintetek a GTA5? MIlyen felbontáson menne, milyen beállítással szerintetek? Mert szerintem egy 1920x1080-as felbontásban közepes grafikiai beállítások mellett el fog menni 30-40 fps-sel! Ti mit gondoltok?

2014. aug. 15. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel nincs gépigény közzétéve, ezért senki nem tud rá válaszolni.
2014. aug. 15. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a HDD szúrja a szemem. Egy Western Digital Caviar Blue 1TB (WD10EZEX) HDD-val jobban járnál, mivel: a Green ECO drive, ennek megfelelően csak adattárolásra szánták, nem mindennapos használatra. Rengeteg megbízhatósági probléma is felmerült vele kapcsolatban, rengeteg a meghibásodás. A Blue az átlagfelhasználó meghajtója, közepes árral és teljesítménnyel, míg a Black a legnagyobb teljesítményű, legdrágább, viszont megbízhatóbb, és néhányra 5 év garanciát adnak.
2014. aug. 15. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nem néztem meg a konfigot,de ez szemet szúrt: SAPPHIRE R9 270 VAPOR-X Cseréld ki egy R9 280asra. Ezen csak parasztvakítás a 4 GB ramm.
2014. aug. 15. 12:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem 2GB-os változat van! Elírtam!

Videokártya: SAPPHIRE R9 270 2GB VAPOR-X. (3 ventinlátor van rajta!

2014. aug. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!