Flegmahhh kérdése:
Windows XP service pack3 többi lennt?
Figyelt kérdés
nos az a problémám,hogy újra raktam az asztali pc-met(korábban win7 volt rajt) most XP SP3 az lenne a helyzet,hogy minden driver fennt van a gépen többek között a net é is.Az lenne a problémám,hogy ámbár van net driver mégsem hajlandó a netre kapcsolódni ha belépek egy adott internet böngészőbe azt írja nincs internet kapcsolat.Amit tudok a net kariról valami integrált alaplapi. 1394 névvel fut aki tud annak megköszönöm a segitséget egyébként kábeles netem van másik gépen fut a net szóval nem a szolgáltatóval van a probléma google a barátod ezt kérem hagyagoljátok 2 órát böngésztem a netet de nem jutottam semmire.2014. aug. 14. 20:12
1/17 anonim 

válasza:

Alaplap típusa ? most miröl irsz?
3/17 A kérdező kommentje:
pillanat és megnézem csak átdugom a monitor kábelt és kész am másik gépről vagyok.
2014. aug. 14. 20:15
4/17 A kérdező kommentje:
nincs router csak modemből kihidaló kábeles net ha fontos cityTarr os vagyok..
2014. aug. 14. 20:16
5/17 A kérdező kommentje:
na itt van gigabyte GA-K8NF-9/-SI..viszont valamit észre vettem az ip címnél nem dinamikusnak kellene lennie mármint ide az van írva,hogy Trial Version és nem egy adott ip címem van mint a másik gépen hanem így van: oo-oo-oo stb...?
2014. aug. 14. 20:25
7/17 anonim 

válasza:

8/17 A kérdező kommentje:
azt nem kér
2014. aug. 14. 20:34
9/17 A kérdező kommentje:
kösz megpróbálom
2014. aug. 14. 20:34
10/17 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!