Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokártyát vegyek...

Milyen videokártyát vegyek Abit soc.775 ATX P965 DDR2 jelölésű alaplapba, hogy simán vigye a full hd-s monitorokat?

Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 00:55
 1/2 anonim válasza:

Rákerestem az alaplapodra és az az igazság, hogy végül is attól függ a VGA választás, hogy mit akarsz Full HD-n megjeleníteni a monitorodon pontosan. Mert ahhoz, hogy "vigye a Fll HDs monitort" manapság már bármilyen kapható videókártya megteszi. Viszont a szűkítjük a kört és azt mondod, hogy játszani szeretnél úgy, hogy magas felbontáson is élvezhető legyen, akkor oda manapság egy "Nvidia GeForce GTX 2xx" (260, 280, stb) vagy egy "Ati Radeon HD4xxx" (4800-as széria) szükséges.

Full HD-s filmek lejátszásához már régebbi kártya is megteszi: Pl: Geforce 8-as széria vagy Ati HDxxxx (akárhanyas, mert az Ati kártyáknál a HD jelölés is utal arra, hogy hardveres -High Definition- képgyorsítást integráltak bele.)

Videókártyák árböngészéséhez tudom ajánlani:

www.argep.hu

Üdvözletem!

2010. jan. 14. 05:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!Leginkább filmezésre használnám. Jelenleg egy ATI X1650PRO HTD-m van de ezzel nem hiszem, hogy menne.
2010. jan. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!