Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SIM kártyát át lehet alakítani...

SoulEater7797 kérdése:

SIM kártyát át lehet alakítani MicroSIM-re?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogyan?

Vagy a szolgáltatónál lehet kérni cserét, vagy hogy megy ez?

Előre is kösz!

2014. aug. 14. 15:53
 1/7 K.Ádám ***** válasza:
Igen. Le lehet vágni, de nagy az esélye hogy tönkremegy. Szolgáltatónál lehet kérni MicroSIM-et. Hogy kicserélik-e az meg a szolgáltatótól függ.
2014. aug. 14. 15:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. aug. 14. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kicserélik, inkább az a kérdés, hogy kell-e fizetned érte.

Telenornál elvileg így megy (1 éve legalábbis ez volt):

A régi (2-3 évnél régebbi) SIM kártyát ingyen kicserélték. Az új pedig microSIM alapból + átalakító. 0-1-2 éveseknél pénzért cserélnek.

2014. aug. 14. 16:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Vodafone-nál vagyok, a SIM kártya pedig már van vagy 3-4 éves, akkor ingyen cserélik?
2014. aug. 14. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. aug. 15. 08:45
 6/7 anonim válasza:
ekem lenne 1 kérdésem!! Ha kicserélik a rendes Sim kártyát Micro Sim-re akkor a telefonszám az ugyanaz lesz mint az előző..vagy megváltozik a telefonszám is?
2014. aug. 15. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanaz marad, de a rajta ráolt dolgokat nem mentik át. Legalábbis nekem a rajta lévő telefonszámok "elvesztek" (a régi tleefonomon szerencsére megvoltak).

Tehát a telefonszámokról magadnak kell gondoskodnod ELŐRE.

2014. aug. 15. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!