Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer aspire 5536g laptopom...

Acer aspire 5536g laptopom van edig 3 éve semmi baja nem volt. Tegnap kocsiba használtam (jó magyar utakon) s hirtelen tiszta kék lett a kép (nem a kék halál mert az ismerem) ment a zene is kozbe néha meg bevillant a kép. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 13:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Ujrainditotam és a windows hangjat halotam de kék maradt a kép.alul megnyomkodtam a laptopot s 2-3 másodpercre bejott a kép.remélem tudtok segiteni
2014. aug. 14. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Én feljelenteném a Magyar útkezelő zrt t

Na jó viccet félretéve ,Ha hajtogatod vissza jön a kép ?

Ha igen akkor csak egy csatlakozó csúszott ki

2014. aug. 14. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt a részt tapintsad le

[link]

És valoszinü meglátod a hibát

2014. aug. 14. 13:17
 4/6 A kérdező kommentje:
:D....hát probáltam már de nem csinál semmit..bevittem szervizbe s ott azt mondtak elso látásra hogy alaplaphiba vagy elmozdult valami de még ok se tudjak de megnézik kitudja medig tart nekik :D de alaplap hiba csak nem lehet ha néha képet is ad (gondolom én)
2014. aug. 14. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:
okés majd leveszem azt a részt köszi remélem télleg nincs semmi baja
2014. aug. 14. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Na ezeket a kérdezőket szeretem ha szólsz hogy már szervizbe van akkor nem erőlködök hanem csak azt írom ki csúszott valami

Az alaplap meg rázkódástól nem megy tönkre kivéve ha nem a dakaron vagy

2014. aug. 14. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!