Hogy tudnám Asus Radeon R7 250X videókártyámat telepíteni?
Sziasztok, telepíteni szeretném ezt a teljesen új videókártyát a gépemre, de amikor rá kattintok a telepítő fájlra akkor azt írja ki, hogy "Warning: Please install VGA cards of Asus." csak azt nem tudom, hogy installáljam ha nem engedi.Ja, és kaptam hozzá egy kisebb amelyet a kifele néző részére lehet csatlakoztatni(nem tudom mi ez, de bele tettem).
Ha ez fontos, akkor az előző viedókártyám integrált volt.
"Ja, és kaptam hozzá egy kisebb"
mit?
"a telepítő fájlra"
a kártyához adtak telepítő cd-t ? azt használd
A kicsi valami nem kell rá csak akkor használjuk ha crossfire ben akarjuk használni de ehhez két azonos típusú videó kártya kell és megfelelő alaplap
Warning: Please install VGA cards of Asus.
várni kell míg feltelepíti ez lehet 2 perc is mire megjelenik a kis ablak légy türelemmel Ha nem indul akkor a CD tartalmát felszoktam másolni a winyora és onnan telepítek
"Ja, és kaptam hozzá egy kisebb amelyet a kifele néző részére lehet csatlakoztatni" :
DVI, Dsub, hdmi, displayport átalakítót(adapter) ?
-3#-as mi van akkor ha DVI - dsub átalakítót kapott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!