Miért ilyen lassú az internetem?
Figyelt kérdés
20 megás internetem van, ma raktam össze egy új gépet, ASrOck FM2A55M-VG3+ alaplappal. A 3 gép közül mindegyiken tökéletesen gyors a net, viszont az enyém speedtesten is csak 3-4 megás, 300 fölötti pingel. Megpróbáltam már a LAN drivert újratelepíteni de még mindig lassú a netem. A letöltésem változó, 100-500kb/s, mi lehet a gond?2014. aug. 14. 01:20
1/7 levis56 válasza:
Próbáld ki egy külső hálókártyával.
3/7 anonim válasza:
Az alaplapi drivereket is felraktad? Ha igen azzal lesz a gond! Töröld le az XFastLAN nevü programot a gépedről! Ugyanez volt nekem is. Letöröltem és azóta gyors a net.
4/7 A kérdező kommentje:
megoldva! :)
2014. aug. 14. 10:00
6/7 A kérdező kommentje:
xFastLan
2014. aug. 14. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!