Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez meddig jó ez a videókártya?

Ez meddig jó ez a videókártya?

Figyelt kérdés

Meddig lenne jó ez a videókártya játékra?

Válaszokat köszönöm!

2014. aug. 13. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Melyikre gondolsz? xD
2014. aug. 13. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Ameddig működik.
2014. aug. 13. 17:16
 3/8 A kérdező kommentje:

XD kimaradt

R7 260x re gondoltam

2014. aug. 13. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
hát manapság olyan medium/high keverék beállításra elég kb, ebből következtetve ha nem akarsz elszállni a grafikával, akkor se lesz olyan sokáig jó
2014. aug. 13. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:

#3 Attól függ, hogy

- a programozók a gyártók ártal erőltetett új technológiákat mennyire lesznek hajlandók használni.

- mennyire lesznek kényelmesek az optimalizálással. Rendesen leprogramozzák a játékokat, vagy úgy lesznek vele, hogy az erős vasak a szart is elviszik.

- Mikor jönnek ésszerű áron a 4K megjelenítők és lesznek-e olyan játékok, amik kihasználják azt a felbontást.

Szóval csupa bizonytalan dolog. Ha semmi nem változna egetverően, akkor még évekig jól el lehet lenni vele.

A HD5770 egy ötéves kártya, ami már a megjelenésekor is csak középkategóriás volt, de ha ma azt kérdezik, hogy mit vegyenek egy régebbi gépbe 12-14 ezer forintért fejlesztés gyanánt, ezt a típust szoktam ajánlani használtan.

2014. aug. 13. 18:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg van valami jobb ebben az ár kategóriában?(30000ft)
2014. aug. 13. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezektől a 30K-s legóktól ne várjunk már nagy csodákat. Ha PC-n akarsz játszani akkor alap, hogy 50-ből veszel kártyát, mert azt tudnád olyan 3 évig normálisan használni. Az AMD-t meg kapásból el kellene felejteni vga fronton ha játszani is akarsz és nem csak a hibákat lesni.
2014. aug. 14. 20:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos most jelen állapotban nem engedhetem meg magamnak az 50k s vidikártyát. Én most maximum 35-37k ig mehetek el. Az nVidia geforcegtx 750 esetleg 750 ti megéri? Mi lenne az a kari ami jo lenne 2-3 évig?
2014. aug. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!