Milyen CPU-kat várjunk az AMD-től a jövőben?

Intelről én ezt olvastam legutóbb:

Remélem elmondja nekik, hogy ne erőltessék ezt a gagyi APU vonalat a minimális játszhatósággal mert ha a 4K felbontás a jövő, az apu grafikai része nagyobbat fog bukni mint most FHD alatt, inkább csináljanak csak sima de erős processzorokat, olcsó igp-vel úgy, hogy maga a termék is olcsóbb maradjon az INTEL termékeinél.
Ja és ne cserélgessék a foglalatokat évente....

"Remélem elmondja nekik, hogy ne erőltessék ezt a gagyi APU vonalat "
Akkor remélem az egész piacnak elmondja ezt, ahogy azt is, hogy a piacvezető is hülye(a gt4-es skylake-nak lapkaszinten több mint 60%-át az IGP teszi majd ki).
# 4
Az, hogy még szükségből kidobnak pár "sima CPU-t(amit alapvetően APU-ként gyártottak) nem jelent mást.

"Muszáj cserélni, különben hiába fejlesztenek procit, ha a lap visszafogja."
Hát nem tudom, szerintem az FM2+ -os Kaveri APU-kat (7600, 7700, 7850K )simán kiadhatták volna akár sima FM2 tokozással is.... biztos vagyok benne ,hogy egy normálisabb FM2-es alaplappal is használhatóak lettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!