Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen CPU-kat várjunk az...

Milyen CPU-kat várjunk az AMD-től a jövőben?

Figyelt kérdés
És az Inteltől?
2014. aug. 13. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
AMD-re én is kíváncsi vagyok, mert egy szakember visszament hozzájuk az Inteltől pár hónapja. Intelnek most jön a Broadwell.
2014. aug. 13. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Intelről én ezt olvastam legutóbb:

[link]

2014. aug. 13. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom az AMD már CPU-k terén már csak APU-t fog gyártani
2014. aug. 13. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Amikor mosst jön 3 CPU FM2+-ra? Remélem ez a pasas gatyába rázza az AMD csapatot.
2014. aug. 13. 16:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát, én is nagyon remélem
2014. aug. 13. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Remélem elmondja nekik, hogy ne erőltessék ezt a gagyi APU vonalat a minimális játszhatósággal mert ha a 4K felbontás a jövő, az apu grafikai része nagyobbat fog bukni mint most FHD alatt, inkább csináljanak csak sima de erős processzorokat, olcsó igp-vel úgy, hogy maga a termék is olcsóbb maradjon az INTEL termékeinél.

Ja és ne cserélgessék a foglalatokat évente....

2014. aug. 13. 16:20
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Muszáj cserélni, különben hiába fejlesztenek procit, ha a lap visszafogja.
2014. aug. 13. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:

"Remélem elmondja nekik, hogy ne erőltessék ezt a gagyi APU vonalat "

Akkor remélem az egész piacnak elmondja ezt, ahogy azt is, hogy a piacvezető is hülye(a gt4-es skylake-nak lapkaszinten több mint 60%-át az IGP teszi majd ki).

# 4

Az, hogy még szükségből kidobnak pár "sima CPU-t(amit alapvetően APU-ként gyártottak) nem jelent mást.

2014. aug. 13. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:

"Muszáj cserélni, különben hiába fejlesztenek procit, ha a lap visszafogja."

Hát nem tudom, szerintem az FM2+ -os Kaveri APU-kat (7600, 7700, 7850K )simán kiadhatták volna akár sima FM2 tokozással is.... biztos vagyok benne ,hogy egy normálisabb FM2-es alaplappal is használhatóak lettek volna.

[link]

2014. aug. 13. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!