Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi alapján számozzák a CPU-kat?

Mi alapján számozzák a CPU-kat?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy, hogy az intel miért nem sorban adja a számozást a Core I CPU-kra? Nem tudnak számolni? Mert szerintem értelmesebb lenne ha nem I3/5/7 lenne hanem I1/2/3.. Vagy van annak valami jelentése?
2014. aug. 13. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Értelmet keresel a mai világban? Rosszul teszed. Egyébként engem nem zavar. Téged pontosan miért is? Tudod így is, h melyik a jobb, nem? A nagyobb :D
2014. aug. 13. 15:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, csak szeretném tudni hogy miért pont I3/5/7
2014. aug. 13. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem marketing szerepe van inkább. Pl egy ember ha lát core i1, core i2, meg core i3as, szinte mindegy neki, melyiket veszi, mert olyan, mintha minimális különbség lenne a 3 között. Így pedig szét vannak húzva a számok, könnyebb megkülönböztetni őket. Pl én is hamarabb felfigyelek egy core i7es gépre, mint egy core i3asra
2014. aug. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!