Stark2000 kérdése:
Club3D R9 280 3GB GDDR5 royalKing vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Akciós a vga, alig 54.000Ft! Gondolkozom hogy meg-e vegyem, de nem tudom milyen a hűtése, stb.. Aki tudna, írna pár szót vagy mondatot a kártyáról?2014. aug. 12. 23:57
11/12 A kérdező kommentje:
Egyetértek! De én amúgy is úgy vagyok ezzel, hogy MSI-ből TF hűtésű, Asusból DC2, Sapphireból Vapor-X - Toxic, esetleg Gainward Phantom.. Gigabyte windforce kártyát pedig nem veszek!
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld! (És holnap 12:00 - 13:00 fele már jön a vga! :D)
2014. aug. 13. 15:16
12/12 anonim válasza:
Nekem is egy ilyen megy a gépemben, még pont akciókor csaptam le rá, ugyanis ma visszament az eredeti árára (70.000Ft-ra). Szerintem jó kártya, főleg mert 60C fok fölé nem megy a kártya terhelés alatt sem, és még csak a ventilátor sem hangos.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!