Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az 5.1-es hangfalamnak 3 jack...

Az 5.1-es hangfalamnak 3 jack csatlakozós kimenete van, viszont a laptopomnak csak 1 jack bemenete. Mit kell vennem, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
A külső 5.1-es hangkártyát kicsit drágának tartom és nincs is szükségem 5.1-es hangzásra. Ha csak egyszerűen jack elosztóval csinálok egy kimenetet a háromból, akkor szólni fog az összes hangszóró?

2014. aug. 12. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Látnom kellene pontosan milyen hangszóró, lehet van lehetőség az egy kábeles bekötésre is. Az elosztogatásból szerintem nem sok jó sülne ki.
2014. aug. 13. 01:40
 2/6 anonim ***** válasza:

A lényeg a két frontsugárzón szól. A többi, az már csak szoftveres hókuszpókusz.

Viszont szerintem a latop kézikönyve és hangrendszer kézikönyve is tartalmazza, hogy hogyan kell sztereo kimenetet bekötni.

Ezen kívül a laptop kézikönyve azt is, hogy mit kell tenned, ha a többcsatornás hang összes csatornáját hallani akarod.

2014. aug. 13. 07:40
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

ezen a képen látszik az összes csatlakozója

2014. aug. 13. 17:58
 4/6 A kérdező kommentje:

a 3 kimenet:

- két első hangszóró

- két hátsó

- középső + mélynyomó

ezek közül egyszerre csak egyet tudok a laptopba dugni. egyébként megpróbáltam azt, hogy egy jack elosztóval összevontam a a 'front'-ot és a 'center/woofer'-t, de nem szólt egyszerre a két első hangszóró a középsővel és a mélynyomóval, mint ahogy vártam

2014. aug. 13. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg úgy, hogy a front-ot összekötöd a laptop kimenetével, az alatta lévőket (surround, center) kihúzod, ne legyenek bedugva a helyükre. Így csatlakoztatva az én régi bóvli 5.1-es hangrendszerem minden hangszórója szólt. Természetesen ez messze volt a valós 5.1-től, de legalább szólt.

Pontosan mi a típusa a hangfalnak?

2014. aug. 13. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez valami Genius cucc. Igaz?
2014. aug. 13. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!