Az 5.1-es hangfalamnak 3 jack csatlakozós kimenete van, viszont a laptopomnak csak 1 jack bemenete. Mit kell vennem, hogy jó legyen?
A lényeg a két frontsugárzón szól. A többi, az már csak szoftveres hókuszpókusz.
Viszont szerintem a latop kézikönyve és hangrendszer kézikönyve is tartalmazza, hogy hogyan kell sztereo kimenetet bekötni.
Ezen kívül a laptop kézikönyve azt is, hogy mit kell tenned, ha a többcsatornás hang összes csatornáját hallani akarod.
a 3 kimenet:
- két első hangszóró
- két hátsó
- középső + mélynyomó
ezek közül egyszerre csak egyet tudok a laptopba dugni. egyébként megpróbáltam azt, hogy egy jack elosztóval összevontam a a 'front'-ot és a 'center/woofer'-t, de nem szólt egyszerre a két első hangszóró a középsővel és a mélynyomóval, mint ahogy vártam
Próbáld meg úgy, hogy a front-ot összekötöd a laptop kimenetével, az alatta lévőket (surround, center) kihúzod, ne legyenek bedugva a helyükre. Így csatlakoztatva az én régi bóvli 5.1-es hangrendszerem minden hangszórója szólt. Természetesen ez messze volt a valós 5.1-től, de legalább szólt.
Pontosan mi a típusa a hangfalnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!