Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv! Mi történik, ha a laptop...

Üdv! Mi történik, ha a laptop hűtő ventilátorát, kiiktatom egy pár órára, mert nagyon zajos? Egy két napon belül veszek másikat, de addig sem akarom hallgatni.

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Kikapcsol a gép,vagy leolvad a CPU tokozás az alaplapon.

Bár akinek ilyesmi eszébe jut....

2014. aug. 12. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nem ajánlott, ha zajos, az azt jelenti, hogy bőven van mit hűtenie, ha ettől az egyetlen hűtési lehetőségtől is megfosztod, akkor elbúcsúzhatsz tőle.

Vidd el szervízbe kipucoltatni, szerintem tele van már a hűtője szösszel meg porral, pláne ha nem csak asztalon használtad, azért is lehet hangos.

2014. aug. 12. 20:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már szétszedtem, koszos is volt, de hiába tisztogattam, amennyire tudtam, ugyanaz a hang. Nem azonnal kezdi, pár percig csöndes, aztán olyan mint egy flex.
2014. aug. 12. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Eszközkezelő mit mutat? Nem hajtja valami a processzort a háttérben?
2014. aug. 12. 20:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Hogy kéne megnéznem az eszközkezelőben, hogy van-e ott hiba? Nem sokat értek hozzá, de ez már a kérdésből is kiderült :)
2014. aug. 12. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Eszközkezelő, miféle hülyeségeket írok. :D Feladatkezelő. :D Ott a folyamatok fülön CPU szerint rendezd az alkalmazásokat. Mindig változni fognak az értékek, de ha valami hajtja a processzort az toronymagasan látszik, főleg a teljesítmény fülön.
2014. aug. 12. 20:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszi! Próbálkozom.
2014. aug. 12. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Esetleg a Speedfan nevű programmal próbálkozhatsz, ha olyan a laptopod, akkor elvileg lejjebb tudod venni a venti fordulatot.

[link]

De a hőmérsékleteket azért figyeld.

2014. aug. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!