Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FX-6300 Cpu hűtő kéne?

FX-6300 Cpu hűtő kéne?

Figyelt kérdés

Nemrég raktam össze egy konfigot, de nem vettem külin cpu ventit.Nem tudom hogy melyiket éri meg jobban 10000ft alatt.

Játékoknál amelyikek igénybe veszi jobban a procit(pl.:Ac 4)akkor fekete képernyő és a biosnál megáll.Tudnátok javasolni jó ventiket?(AM3+-ra)

2014. aug. 12. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk milyen a házad, így látatlanba Hyper 212 EVO.
2014. aug. 12. 18:07
 2/9 BM-Striker ***** válasza:

Az FX6300 gyári hűtése elégséges teljesítményű a processzor hűtéséhez.

Mi az alaplapod és tápegységed típusa?

2014. aug. 12. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak újra kéne pasztázni? A gyári hővezetők elég silány minőségűek tudnak lenni - vegyél olcsó fehér trutymót a legelső számtech boltban - az jó lesz, 2 évente kend újra vele és remélhetőleg nem lesz több túlmelegedési problémád.
2014. aug. 12. 19:02
 4/9 A kérdező kommentje:

ATX ház alaplap:Asus m5a78l-m lx3 táp:Cooler Master 600Watt

Természetesen a paszta rajta eredeti csak kis négyzetekben volt rajta úgyhogy sejtettem is, hogy nem adja át a hő nagy részét.

2014. aug. 12. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor papírzsepivel fényesre sikálod (van aki izopropil alkoholt ajánl, ehhez szerintem felesleges), úgy hogy ne maradjon rajta az eredetiből, majd valami műanyaggal szépen, egyenletesen széthordod rajta az új cuccot.
2014. aug. 12. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Inkább a szar alaplap lesz az oka (mert hát hiába mondja az ember hogy FX alá 20 ezer alatt nem nézünk lapot),vagy ha CM Elite Power-ről van szó,akkor meg az.

Olcsó húsnak híg a leve,de persze azért megpróbálkozhatsz egy minőségi pasztával (Artic MX-2) meg esetleg a gyárinál jobb hűtővel.

2014. aug. 12. 19:21
 7/9 BM-Striker ***** válasza:

Egy jó paszta és egy jobb hűtő valban nem árt, de azt fontos leszögezni, hogy a gyári hűtő kb olyan jól hűt, mint egy átlagos 92mmes toronyhűtő(pl CM Hyper TX3 EVO), csak jóval hangosabb.

Itt vagy az a probléma, hogy rossz lett feltéve hűtő, vagy az alaplap a probléma.

Próbáld meg kikapcsolni a Turbo Core-t BIOS-ből.

2014. aug. 12. 19:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem alaplap probléma, mert ha leveszem a gép oldalát és jobban tud szellőzni akkor nincs semmi gond.De az se túl jó ha nincs fent az oldala mert így több por kerül be.
2014. aug. 12. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Megnézed a CPU hőmérsékleteket egy leállás után és kiderül.
2014. aug. 12. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!