Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az igaz, hogy a laptop akkuja...

Az igaz, hogy a laptop akkuja számolja a feltöltéseket?

Figyelt kérdés
És ha elér egy számot akkor kuka?Nekem már nem akar akkuval menni és azt írja hogy nem észlelhető telep
2014. aug. 12. 17:06
 1/6 anonim válasza:
Az aksiba nincs áramkör, se memória!
2014. aug. 12. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de ha mégis van ilyen típusú akksi, az azért van, mert a gyártó addig vállal rá garanciát, s nem tovább. De valószínűleg hamarabb elfáradna mondjuk egy ~2000 feltöltésre jóváhagyott akksi, minthogy ténylegesen elérje ezt a számot. Ezek úgy 3-4 évig szokták bírni, ez alatt legtöbben max. 2-300 ciklusra használja a legtöbb ember.
2014. aug. 12. 17:12
 3/6 A kérdező kommentje:
160 ezres laptop 1 éves,bár eléggé sokat használom,főként hálozatról
2014. aug. 12. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek az efféle elméletekben. Szerintem nem számolja a töltéseket.
2014. aug. 12. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
számolják, legalább is némelyik bár lehet hogy a többi is csak nem lehet elérni... én hp 630 ról tudom ott a hp-nak van egy diagnosztikai programja és ott számolja, elméletben 300 a max feltöltés de volt már olyan aksi is benne ami 600 felett cseréltem le és úgy írja hogy ciklusok: 300/500 ez azt jelenti hogy az elméleti max 300 ból én 500x merítettem le és töltöttem fel...
2014. aug. 12. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
és ebben valóban az aksi tárolja, mert rendszer újra tétel is megmaradnak az információk
2014. aug. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!