Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tollkamera drivere?

Tollkamera drivere?

Figyelt kérdés

Vettem egy tollkamerát, és bedugtam a gépbe, a gép felismerte, szóval azt írta, hogy a készülökék készen áll. A Sajátgépben (Számítógép mappában) ott nem jeleníti meg, viszont Filezillában megjeleníti a Tollkamerát (USB), de ezt írja:

Cannot acces 'G:/' no media inserted or drive not ready.

Gondolom driver kell hozzá, ha tévedek, szóljatok..?

2014. aug. 12. 15:17
 1/6 A kérdező kommentje:
BPR 6 tollkamera a márkája!
2014. aug. 12. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Viszont hogyha úgy akarom megnyitni a filezillában hogy "Open, akkor azt írja, hogy helyezzen be egy lemezt a következőbe: G:/

(Rá van téve a tollkamera)

2014. aug. 12. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Próbáltál már drivert keresni hozzá?

Szerintem is az kell hozzá.

2014. aug. 12. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Próbáltam keresni én (is), de nem jártam sikerrel...

Egyébként van benne micro SD (memória) kártya? Mintha azt olvastam volna, hogy azzal megy...

Ha nem lenne benne, akkor természetesen az a gond szerintem...

2014. aug. 12. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Kétséget kizáróan hiányzik belőle az SD kártya, venned kell hozzá. Ezeknek nem szokott belső memóriája lenni. Nem driverprobléma, egyszerű cserléhető meghajtóként jelent meg. Egy memóriakártyolvasó is ugyanezt produkálja, ha nincs benne semmilyen kártya.
2014. aug. 12. 19:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, röjttünk, hogy Micro SD kártya kell bele...:/

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

2014. aug. 12. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!