Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik oyan HDD dokkoló,...

Létezik oyan HDD dokkoló, aminek 2 USB kimeneti interface-e van?

Figyelt kérdés

Olyan dokkolót keresek, ami tud 2 HDD-t kezelni, de külön-külön, értsd: 2 PC-hez tudom csatlakoztatni egyszerre, ahol az egyik PC az egyik lemezt, a másik a másikat látja.

Mintha 2 külön dokkolóm lenne egy dobozban.

2014. aug. 12. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek szinte semmi haszna nem lenne, mert:

- a két merevlemezt nem lehet összenyomni, így kb. ugyanolyan vastagnak kell lennie, mint 2 dokkolónak

- a közös dokkoló miatt egymás mellett kéne lennie a két gépnek

Szerintem egyedül egy tápegységet lehetne megspórolni (3,5"-os merevlemezeknél).

Szóval meglepődnék, ha létezne ilyen...

Aki linkelne, az tőlem is számíthat egy zöld pacsira.

2014. aug. 12. 13:57
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
Szerintem se létezik ilyen, a NAS lesz a te barátod.
2014. aug. 12. 14:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Számomra azért lenne érdekes, mert egy helyen van a SmartTV és a routerem. Nos, mind a kettőre szeretnék csatalkoztatni HDD-t és gondoltam ideális megoldás lenne egy ilyen iker dokkoló, de sajnos 1 USB kimenettel nem működik. (a router nem tudja megosztani a meghajtót a TVnek úgy, hogy az tudjon rá felvenni adást)

Szóval így...

2014. aug. 12. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!