Hol találom a videokártya drivereit a gépemen?
Figyelt kérdés
A GForce 4-es kártyát végre lecserélném egy Ati EAH3650 Silent Magic-re,De elötte állítóéag le kell szednem a régi kártya driverét.Hogy kell csinálni?2008. aug. 6. 05:54
1/4 anonim válasza:
XP alatt:
asztalon sajátgép ikonon jobb gomb, felugró menüből tulajdonságok
ablakon belül hardver fül azon belül eszközkezelő
megkeresni a videokártyák sort, + jellel kibontani
kiválasztani a videokártyát, jobb gomb eltávolítás
2/4 anonim válasza:
De előtte "Vezérlőpult->Programok telepítése és törlése", ott nvidia driver "módosítás/eltávolítás", hogy minden driver, ill. egyéb proggy is lejöjjön, és a registryt is kitakarítsa, és az automatikus indításokat is törölje.
3/4 anonim válasza:
felejtsd el a 3650-es kártyát,nekem ilyen van és nem ajánlom!
4/4 A kérdező kommentje:
Már késő.....Ősszel megvettem, azóta szopok vele!!!!! Hiába a többszöri Win-telepítés,hiába a kétmagos proci, a RAM-hegyek, az új vinyók+monitor, videonál durván "megreccsen " a monitor,játékoknál össze-vissza próbál megbírkózni a textúrákkal,már gyanús volt, hogy hibás, vissza is vittem, azt mondták, nem muszály otthagynom- több hetes ellenőrzésre- a telepítőlemezen lévő driverek hibásak eleve?!?!?!, inkább keressek megfelelő drivert a neten......Megtettem, nem jártam sikerrel, illetve annyi történt, hogy a Gothic II. most már szépen fut, a POP II. viszont élvezhetetlenül "ködös" és fekete-fehér lett,filmnézés közben meg egyszercsak megreccsen a monitor és lefagy a Win, ill. most már csak manuálisan tudom kikapcsolni a gépet......Csináljak még egy Win telepítést? Vagy vigyem vissza? Mások azt írták errefelé, nagyon jó kis kártya ez.....:(
2009. jan. 5. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!