Hogyan tudom megnezni h az alaplapon kap e áramot? Lent
Vettem egy új gephazat, ma jott meg, szerelem be a komponenseket de beszerelt állapotban mar nem akart bekapcsolni. A tap mukodik, van egy masik tapom, azzal is kipróbáltam, azzal se kapcsol be. A tapnal tudom h van olyan lehetőség h ha a zold es egy fekete kábelt rövidre zarom akkor bekapcsol a tap. Alaplapnal hogy lehet megnezni h mukodik e? Semmilyen led nincs rajta...
Asrock 970 extreme 3, fsp 460-60hcn, fx 6100, hd7770
Könyörgöm valaki segítsen mert mar a sírás keringet. Nem egyszer szereltem szet/ossze gepet, nem tudom mi lehet a problema...
ha nincs beszerelve a gép a házba akkor elindul, megy?
ha beszereled a házba akkor meg nem?
beszereléskor használsz az alaplap és a ház között távtartókat???
"Vettem egy új gephazat, ma jott meg, szerelem be a komponenseket de beszerelt állapotban mar nem akart bekapcsolni"
Sajnos nekem ebből az derült ki, hogy kicserélted a számítógéped házát.
Tehát megkérdem :
Csak egy házat cseréltél ?
a gép komplett belső alkatrészei eddig egy másik házban kifogástalanul működtek?
Vagy ez a gép még teljesen új és soha nem volt még bekapcsolva?
Nos én kipróbálnám először "házon kívül" összerakni minimális alkatrészekkel. Se winyó , se cd olvasó.
Egy memória modullal. Azt is cserélgetve.
"Alaplapnal hogy lehet megnezni h mukodik e?"
Sehonnan. Vagy csipog a Speaker valami hibát, vagy nem.
Kössél rá Speakert is.
Ha végképp nem indul be, akkor BIOS reset.
Ha az sem oldja meg akkor .....lapcsere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!