Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan takaríthatom ki a DVD...

Hogyan takaríthatom ki a DVD lejátszómat?

Figyelt kérdés
Használtam vettem egy laptopot. Mikor haza értem vettem észre hogy levan fújva a DVD lejátszó/író. A tulaj azóta felszívódott... Van valami mód amivel a lerakódott fehér piszkot letudom takarítani és elérni hogy olvasson DVD/CD-t?
2014. aug. 11. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha működésképtelen, akkor ne vacakolj vele, mert csak az időd megy rá.

Nézd meg, hogy milyen csatlakozói vannak és vegyél egyet újonnan.

Legjobb, ha SATA-s

[link]

Bármelyiket választhatod. A legolcsóbb is megfelelő.

2014. aug. 11. 19:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Működő képes, beis olvassa a CDket de ahogy beolvassa kidobja hogy helyezzek be lemezt a meghajtóba. Látszik is, hogy piszkos az olvasófej.
2014. aug. 12. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbálkozhatsz alkohol+fültisztító pálcika kombóval, de nagy reményeket ne fűzz a dologhoz.

Az optikai meghajtók így szoktak tönkremenni. Nem csak a slim, hanem az asztali pc-be való példányok is. Amikor bizonytalanná válik a lemezek felismerése, vagy beolvasása, a meghajtó a haldoklás stádiumában van.

2014. aug. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!