Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
SZiasztok, szerintetek sokat dobna a rendszeren? ha 2400mhz-n futtatom? Mert nekem valami olcsó gagyi 12 ezerért vett újonnan 8gb-os ramom van de olyan hogy nem is hallottam róla, és össze vissza lassul, befagy meg ilyenek a rendszer amúgy jó meg minden asroc p67 extreme 4 alaplappal kompatibilis?
2014. aug. 11. 12:49
1/2 anonim 

válasza:

"Supports Dual Channel DDR3 2133(OC)"
Tehát szerintem az alaplappal nem kompatibilis.
Processzort nem írtál, de szerintem annak is támogatnia kéne.
Egyébként a RAM sebessége igazán APU-knál (integrált VGA-knál) fontos, meg tömörítéseknél pl.
Meg persze az lehet probléma, ha megtelik, de 8 GB szerintem nem telt meg (fogyott el)...
2/2 A kérdező kommentje:
5gb használat után olyan mint ha meghalt volna a gépem, proci i5 2500k, lehet azért mert egy szarminőségű ram?
2014. aug. 11. 13:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!