Mennyi memória kell ehhez?
Figyelt kérdés
Kissé különös kérdésem lenne, mégpedig az, hogy egy videokártányak mennyi memória kell ahhoz, hogy egy 4K kijelzőt (~4096x2160 pixel) értelmes minőség mellett meg tudjon jeleníteni 2D-ben, pl filmnézés, vagy Windows közben.2014. aug. 11. 07:58
1/7 anonim válasza:
4GB szerintem elég, de még mindig nem attól jó egy VGA ha sok rajta a VRAM
2/7 A kérdező kommentje:
De én nem ezért kérdezem.
Áh bonyolult elmagyarázni, na mindegy.
2014. aug. 11. 08:16
3/7 kori10 válasza:
Ide már sli vagy crossfire kell egy vga hááát nem tom talán r9 295x2 képes lenne 4k ra de az meg túlárazott szar úgyhogy minimum gtx 780ti sli-ben
4/7 kori10 válasza:
Ha ram-ra gondoltál akkor 16gb biztos elég de lehet hogy 8 is
5/7 A kérdező kommentje:
De én egy olyan FIKTÍV videokártyára gondolok, ami csak arra elég, hogy kiküldje a képet a monitorra. És hogy ehhez mennyi memória kell erre a FIKTÍV videokártyára.
2014. aug. 11. 08:30
6/7 anonim válasza:
Lőszőr is egy olyan vga kell ami támogatja ezt a felbontást(mert ált.ban 2560x-xxxx támogat) vegyed meg azt a legolcsobbat ami támogatja ezt a felbontést.
7/7 anonim válasza:
#3 El kéne olvasni a kérdést. Ki mondta, hogy játszani akar rajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!