Új winchester probléma?
Figyelt kérdés
Vettem egy 640 Gb-os winchestert és nem látja a gép. A BIOS-ban kiírja szépen, hogy mekkora kapacitású. melyik csatlakozón van, és még a márkáját is, de amikor bekapcsolom a gépet, akkor nem jelenik meg a másik mellett. Az Intel Rapid tárolási technológia nevű program meg hibát jelez. Nem értem mi lehet a baja, valamit hadovált akitől vettem, hogy kis ideig egy szervergépben volt így lehet valamit állítani kell rajta, de mit? Próbáltam már másik kábellel is, de ugyanez történik. Valaki tud segíteni?2014. aug. 9. 15:37
1/4 anonim válasza:
Partícionálni próbáltad?
Töltsd le az EASEUS Partition Manager nevű programot és abban meg tudod csinálni, hátha csak annyi a baja.
2/4 anonim válasza:
Adj neki betűjelet a lemezkezelésnél.
Startmenű > számítógép > kezelés > tárolás > lemezkezelés
3/4 anonim válasza:
Kieg. az előzőhöz:
És lehet, hogy az operációs rendszered számára ismeretlen fájlrendszer van rajta, akkor meg kell formázni. Praktikusan NTFS-re, ha Windowsod van.
4/4 A kérdező kommentje:
Váratlanul megoldódott. Az Intel Rapid szarsággal volt a fő baj szerintem, mert letöröltem és utána 2-3 újraindítás és a SATA kábelek komplett megcserélése után már felismeri és használja is a gép. Azért köszi a válaszokat, ment a zöld! :)
2014. aug. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!