Tgeenay kérdése:
Milyen videókártyát vegyek?
Figyelt kérdés
A nemrég tönkrement Sapphire HD4850emet szeretném lecserélni egy hasonló erősségű kártyára,mindenképpen aktív hűtővel.Nem sok pénzem lenne erre ,szóval a legolcsóbb ötleteket várom.2014. aug. 9. 14:20
1/7 anonim válasza:
Mennyi az a nem sok?
Használtan, garanciásan, 20k alatt vannak HD 7770/7790-ek.
2/7 anonim válasza:
Ha új kell, akkor az R7 250 vagy GTX650 (ha találsz elég olcsót) megfelel. Persze GDDR5-ös.
Használtan HD5750; HD6750; GTX450 vagy HD7750 jöhet szóba.
Ezek hasonló erősségű, vagy inkább erősebb kártyák.
3/7 A kérdező kommentje:
R7 250 Megfelelne újonon , árban és teljesítményben is.Viszont most nagyon elgondolkodtam azon h lehet a táp ölte meg a 4850et mert hónapokig random leállt előtte (kb napi 4-5ször)... Egy gigabyte superb550P m van elvileg elégnek kell lennie mert évekig működött hiba nélkül a kettő együtt.Valami ötlet ?
2014. aug. 9. 14:45
4/7 A kérdező kommentje:
Most csökkentett módban vagyok már pár hónapja mert amúgy tele van random színes pontokkal a kép meg ilyenek ...
2014. aug. 9. 14:46
5/7 A kérdező kommentje:
2014. aug. 10. 19:07
6/7 anonim válasza:
Ugyan az a problémád, mint az egyik ismerősömnek. Neki is 4850-e volt, és ugyan így ment tönkre. Nyugi, a tápod jó, mert neki most egy R9 270X-et hajt. Szóval ugyan azt a hibát produkálni 2 külömböző ok miatt, kicsit valószínűtlen.
És igen, a VGA-d ment tönkre, nem hiszem hogy meg lehetne javítani, és ha igen, akkor abból már új kártyát is veszel.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi akkor megnyugodtam :)
2014. aug. 12. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!