Mennyiért tudnám eladni reálisan a HD4670 kártyámat?
Itt van pontosabban a kártya:
Én 5-6k körül gondoltam, de nem akarom túl olcsón, de túl drágán se adni, szóval a realitás határain szeretnék maradni.
Előre is köszi!
Nos 5 évvel ezelőtt 19 000 Ft- volt, manapság esetleg olyanra tudod rásózni, aki nem játékra használja a számítógépet, és aki nem is nagyon ért a számítógéphez... ...akkor esetleg kapsz érte pár ezer forintot, de amúgy ajándékba sem kell senkinek... :-)
7 ezerért nyugodtan felteheted a hardverapróra. Akkor még egy kis alku is belefér.
El fogják vinni.
Pláne, hogy passzív hűtésű darab.
7-8 ezerért már HD4850 meg Geforce 9600 GT -ket árulnak, amik azért majdnem kétszer olyan gyorsak.
Szerintem kb. 4-5 ezret még meg kell érnie. Afölött biztos nem fogják megvenni.
#3 Mindíg vannak agyasok, akik a passzív hűtésű kártyákban látják a megváltást, és sok-sok próbálkozás után látják csak be, hogy jobb választás egy aktív hűtésű darab csendes ventilátorral.
Velük egy ilyen adásvételnél nagyszerűen lehet tervezni.
nemrossz kártya ez.
Dobd fel 7 ezerért, azt úgyis lealkudják 5-re :D
#4: Egyetlen előnyük van, hogy zajmentesek más nem. Arányaiban több passzív kártyát láttam már megdögleni, mint aktívat. Volt a kezembe egy döglött passzív HD3850, állítólag sosem volt tunningolva, mikor leszedtem róla a hűtést a GPU egy része gyönyörűen hozzá volt ragadva a hűtőhöz, és nem azért mert erős volt a paszta kötése.
Még jól szellőző házba se igazán mernék ilyet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!