Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeírnátok nekem egy új...

Összeírnátok nekem egy új gépet? Többi lent.

Figyelt kérdés

ÚJ pc vásárlása előtt állok, szoftverfejlesztésre, renderelésre, kódolásra, programozásra , játékra kell , a keretem az egész gépre (gép+bill,egér,headset) 680k.

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 9. 08:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Plusz egy csendes, de nagy teljesítményű hűtő: Scythe Ninja.
2014. aug. 9. 12:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Tápnak is egy 80+ Platinumot kellene berakni, nem azért mert spórol az áramon, hanem mert nem melegszik, ergo csöndes.
2014. aug. 9. 12:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: azt írtad, hogy monitorod van, de ugye az tiszta, hogy minimum kettő kell, mégjobb ha 3 darab? Ha álló, akkor 22"-es, ha fekvő, akkor 24". És nem az idióta HD felbontás, hanem az 16:10-es, 1920×1200. Ilyeneket könnyen találsz az Eizo kínálatában, meg egyébként is az a legjobb minőségben, grafikusok is szeretik. Ez itt nem a reklám helye, de olyan céget, ami Eizo monitorból bármelyiket árulja (például nem csak a tinédzserfeketét), csak egyet találtam, a BB-Studiót.
2014. aug. 9. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
igen, intel ssd-k azok jól össsze vannak rakva
2014. aug. 9. 13:12
 15/19 anonim ***** válasza:
ja igen, és a több monitor alap, nekem addig is az volt, ameddig nem volt full HD a világon, de kellett a hely. Komoly gépen jó bonyolult dolgokat lehet össze rakni...
2014. aug. 9. 13:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Kkor tisztázzuk megint, hogy mi kell és mi nem.
2014. aug. 9. 14:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Billentyűzetre, szintén vannak alternatívák, amik ennyi pénznél már szóba kerülhetnek, ha túl akar lépni valaki a hagyományoson.

De ez már nagyon egyéni ízlés kérdése. Ahogy mondjuk a színek is.

2014. aug. 9. 15:04
 18/19 A kérdező kommentje:

Kell maga a gép, kell monitor (2db) ha lehet 26-27 colos mert most is az van , bill,egér,headsetet megvettem :D

szóval azok nem kellenek. Köszi előre is!

2014. aug. 9. 20:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Akkor a keret legyen 700k de enél feljebb nem szánok rá többet.
2014. aug. 9. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!