Megéri 4690-et venni, vagy elég lehet a 4460 is?

Nagyon sok különbség nincs köztük. Ha van pénzed, és szimpatikusabb a 4690 akkor vedd azt, ha megelégszel a kisebbel is és inkább spórolsz akkor jó az.
GTX660 mellé I5 eléggé érdekes fog kinézni, bár én a HD7770 és az I5-3330-on akadtam ki haveromnál. Mindegy, amúgy jó lesz mellé, csak kicsit aránytalan!
És mégis minek vennék drágább VGA-t ha egyszer egy GTX660 mindent visz 1080p high grafikán? Én meg ezen akadok ki.
Prociból meg most ha megveszem a 4690-et vagy akár csak a 4460-at akkor sem kell egy jó ideig lecserélni, mert nem csillogtatása veszem, meg ultra grafikára, hanem jó játékélményre.
Szerintem ebből 4460 lesz, de még nem tudom biztosan. Csak 10 ezer forint a különbség.

Egy 270x-et később kéne váétanod, mint a 660-at.
Nee azér szoktak venni drégaább VGA-t mert egy olcsóbb nem lenn jó a jelenlegi játékokra, hanem azért, hogy később vagy jó áron el lehessen adni vagy mert évekig akarják használni.
Pl. aki vett egy 5850-et 2009-ben, annak 5 éven keresztül nem volt feltétlenül szüksége a VGA cseréjére.
Elhiszem, AMD-t meg csak azért nem veszek mert állandóan van rá panasz driver miatt. Valamelyik oldalon is írták, hogy bármilyen drivert tett fel akadt a Mafia 2, valamelyik driver meg kékhalált okoz, stb.
Tudom, hogy erősebb, de a stabilitás nekem fontosabb. Ezt is könnyen el lehet adni, már volt GTX 660-am, csak sajnos az anyagi helyzetem miatt az egész gépemet el kellett adnom, nem volt semmi bajom a kártyával, csak az FX 6300-al, mert minden akadt bármilyen felbontáson és beállításokon próbáltam játszani.
Amúgysem játszanék sokat, szóval még a 750Ti-n is gondolkodtam, de 10 forint különbség van 2 között, gondolom a 660 jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!