AMD A10-6800K-ra érdemes váltani Athlon X4 740-röl?
valószínüleg alaplap csere lesz, meg egy jobb amd fx..
igen, valoban elfut minden, de egy ido után (2-3ora) elkezd szaggatni minden..
Akkor vegyél egy jobb hűtőt a processzorra,mert ez melegedési problémának tűnik.
Egyébként elég lenne cserélni 750k/760k-ra is, ha nem kell az IGP.
tehát úgy gondolod, hogy a jelenlegi procid 2-3 óra után elfárad, le kell cserélni egy olyanra ami izmosabb, 3 óránál tovább bírja, talán 4 óra körül kezd el szaggatni rajta "minden" ...:)))
Az elfut minden és a szaggat minden mit jelent? Mi az a: "minden" ?
nem, azért hülye nem vagyok :) simán csak egy olyan gépet szeretnék ami önmagában is megbízható. semmi garancia nincs rá hogy egy jobb ventivel nem csinálná ugyanezt.
nekem a minden a b4 ultrát, meg a gyors fullHD video renderelést takarja. (nem gameplay videok youtubera:D)
grafikus power megvan.
kártya 2 ora jatek utan 46fok, proci 58.
Én azt vettem észre, hogy a gépem kb 8 óra használat után lassul. Nem mondom, hogy szaggat, de lassabban nyit meg weboldalakat, programokat, online filmeket stb.
Olyan mintha fullon tele lenne a memóriája, és nem tudná olyan gyorsan cserélgetni a futtatni kívánt dolgokat. (össz: 4GB RAM)
Ilyenkor egy újraindítás mindig segít rajta.
"grafikus power megvan"
Na és mi lenne az?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!