Dósa Zsolt Brendon kérdése:
Pc vagy xbox360?
Figyelt kérdés
Melyiknek jobb a grafikája???
Pl bf4 stb
Xbox:hd tv
2014. aug. 6. 23:06
1/3 anonim 

válasza:

Természetesen a PC-nek.
Viszont nem egy XBOX 360 árán.
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem már az Xbox360 árán is bőven jobb. De aki grafikáért vesz játékgépet (akár konzolt, akár PC-t), az valahol elfelejti, hogy ez igazából az élményről és a kikapcsolódásról szól.
3/3 anonim 

válasza:

Xbox-ot nem kell széttuningolnod,hogy új játékokkal játszhass, nem kell szétpatchelni egy játékot, és telepíteni is könnyebb. Viszont a multi fizetős (napi 30 FT), és ha nem fogod törettetni a konzolt, akkor eredeti játékokra lesz szükséged. Ha feltöröd, akkor a multi is elvész, én inkább ezt az eljárást nem ajánlom.
Inkább Xbox + egy kisebb PC-t ha esetleg van kedved régebbi játékokkal játszani. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!