Aki ért a gépekhphez, help?
Figyelt kérdés
Két hete vittem be a gépemet oda ahol összerakták hogy lassupú meg ilyenek,ma kaptam meg hazahoztam windows 8,ssd-t rakták rá/bele,gyorsan indult de nem nyílt ki a cd olvasó telefonáltam,annyit a azt mondták hogy nézzem meg a kapábeleket,kb 5 ször átnéztem azt a két kábelt ami a meghajtóhoz csatlakozott,mundegyik be volt dugva,próbáltam de nem nyílt ki,felmentem gyakorikérdésekre és azt olvastam hogy van egy kicsi juk a meghajtón és tűvel kell benyomni,megpróbáltam,de a tű egyenesen belement 5 centire és továbbra se nyílt ki,mondok oké,bekapcsolom a gépet,mivel windows 8 új még nekem egy picit nagyon gondoltam körül nézek benne hogy mi hol van,aztán észre veszem hogy nem mutatja mind a 4 meghajtót,csak az egyiket,a C-t,eltűntek? Vagy mi van a géppel?2014. aug. 6. 20:11
1/2 soccerway 

válasza:

raktak bele egy ssd-d az lett a c. A merevlemezt meg elrakták maguknak, van ilyen :)
2/2 A kérdező kommentje:
De nem,amikor a boltban voltam ott mutatták nekem hogy van 4 meghajtó C D E meg F
2014. aug. 6. 20:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!